Tags: , , ,

Cubiss

Cubiss is een elektronische leeromgeving met vraagstukken rondom lezen, leren en informeren. Hierbij staat de ontwikkeling van het individuele kind centraal.

Cubis

Cubiss is een elektronische leeromgeving, die zich bezighoudt met vraagstukken rondom lezen, leren en informeren. In samenwerking met bibliotheken en scholen bieden zij verschillende e-learnings en een breed scala aan leerzame spellen en cursussen aan voor kinderen van 0 tot en met 18 jaar. Hierbij krijgen ook de 21st Century Skills aandacht.

Bij Cubiss staat de ontwikkeling van het individuele kind centraal. Daarnaast focussen zij zich met hun leermethode op een aanpak waarbij alle zintuigen worden ingezet. Op deze manier kunnen kinderen zo veel mogelijk leren.

Cubiss is niet alleen een online leeromgeving voor kinderen. Ook voor docenten en voor de directie van onderwijsinstellingen bieden zij dienstverlening aan in de vorm van trainingen en cursussen.

Dit alles maakt het een prachtige aanvulling voor iedereen in het primair en voortgezet onderwijs.

Benieuwd of Cubiss ook voor jouw school geschikte e-learnings, workshops of trainingen heeft? Bezoek dan de website.

Tags: , , ,

Ook interessant

Community leden

Leden onderwijscommunity

Onze social kanalen

LinkedIn

Word lid

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

In de spotlight

Vacature

Boek

Opleiding

App

Menu