Tags: , , ,

Klasbord

Klasbord is een social media tool, waarmee de docent ouders en betrokkenen rondom zijn of haar klas gemakkelijk op de hoogte kan houden. Door middel van newsfeeds in de app kunnen activiteiten van de klas gedeeld worden.

Klasbord

Klasbord is een social media tool, waarmee de docent ouders en betrokkenen rondom zijn of haar klas gemakkelijk op de hoogte kan houden van de activiteiten in het klaslokaal. Via Klasbord kunnen zowel ouders als docenten eenvoudig met elkaar in contact komen. 

Op Klasbord kunnen docenten alle relevante zaken zoals schoolresultaten of foto’s van werkstukken delen met de desbetreffend ouders. Doormiddel van een ‘newsfeed’ in deze app worden ouders op de hoogte gehouden van alle vorderingen van hun kind. Tevens kan de docent oproepen en nieuwsberichten plaatsen in deze app. Dit maakt het een ideaal ouder communicatiemiddel. 

Klasbord is geschikt voor scholen uit het primair onderwijs.

Tags: , , ,

Ook interessant

Community leden

Leden onderwijscommunity

Onze social kanalen

LinkedIn

Word lid

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

In de spotlight

Vacature

Boek

Opleiding

App

Menu