Tags: ,

Muiswerk

Muiswerk is een leerplatform voor rekenen, taal en wiskunde en is in te zetten in het po, vo, mbo en op ISK-scholen. De app helpt leerlingen om hun reken- en taalvaardigheden te trainen op hun eigen niveau.

Muiswerk: leerplatform voor rekenen en taal

Muiswerk is een leerplatform voor rekenen, taal en wiskunde en is in te zetten in het po, vo, mbo en op ISK-scholen. De app helpt leerlingen om hun reken- en taalvaardigheden te trainen. Met een leerplan op maat krijgen de leerlingen opdrachten waarmee zij op hun eigen niveau aan de slag gaan. Muiswerk zit vol slimme elementen die leerlingen uitdagen, volgen, helpen, motiveren en ontwikkelen.

Met de app kunnen leerlingen oefeningen maken op hun eigen niveau, tevens kan met deze app het instapniveau per leerlingen bepaald worden. Met duidelijke instructies en video’s worden leerlingen gelijk goed op weg geholpen. Daarnaast krijgen de leerlingen direct feedback terug op hun gemaakte opdrachten. Met deze tips kunnen zij vervolgens verder aan de slag met hun opdrachten.

De resultaten van de leerlingen zijn verder eenvoudig in te zien. Aan de hand van groeigrafieken kan jij als leraar dan ook zien hoe de leerling er per domeinniveau voor staat.

Bezoek de website voor meer informatie of bekijk de video hieronder.

Lees ook: Muiswerk Educatief krijgt een nieuwe naam 

 

Tags: ,

Ook interessant

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper arbeidsmarkt

Whitepaper onderwijs arbeidsmarkt

Whitepaper didactiek

didactiek download

Whitepaper HR

HR download onderwijs

Whitepaper leeromgeving

Leeromgeving download

Whitepaper maatschappij

Maatschappij onderwijs download

Whitepaper onderwijsontwikkeling

onderwijsontwikkeling download

Whitepaper organiseren

Onderwijs organiseren download

Whitepaper professionalisering

onderwijs professionalisering download

Whitepaper technologie

Onderwijs Technologie download

Ledenonderzoek

Registreer je als lid

Word gratis lid

Word lid

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Advertentie

In de spotlight

Vacature

Boek

Opleiding

App

Menu