Tags: , , ,

Pomodoro Timer

De Pomodoro Timer app is een planning en timemanagement app. Deze app laat je een systematische aanpak hanteren om je doelen op een snelle en efficiënte manier te bereiken. De app is gratis verkrijgbaar in de appstore.

Pomodoro Timer

De Pomodoro Timer app is een planning en timemanagement app. Deze app staat helemaal in het teken van de gelijknamige timemanagement-techniek: De Pomodorotechniek. Deze app laat je een systematische aanpak hanteren om je doelen op een snelle en efficiënte manier te bereiken. 

Bij deze techniek wordt een kookwekker of een andere soort timer gebruikt. Hierbij worden steeds periodes van 25 minuten werken aan een taak afgebakend. Na deze 25 minuten volgen vervolgens drie minuten pauze, waarna weer een nieuwe taak en een nieuwe periode van 25 minuten gestart wordt. Na de vierde sessie wordt dan een langere pauze genomen.

Dit is het principe waar Pomodoro Timer om draait. Het is eigenlijk niets meer en niets minder dan een timer, wat deze app heel praktisch maakt. De app helpt je aan structuur in je taken en is daardoor ideaal om in te zetten als hulpmiddel voor het maken van huiswerk. 

Heb jij deze timemanagement app al eens geprobeerd? Deze app is gratis verkrijgbaar in de appstore.

Tags: , , ,

Ook interessant

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper arbeidsmarkt

Whitepaper onderwijs arbeidsmarkt

Whitepaper digitale toepassing didactiek

didactiek download

Whitepaper Werkstress de baas

HR download onderwijs

Whitepaper Hybride leeromgeving

Leeromgeving download

Whitepaper maatschappij

Maatschappij onderwijs download

Whitepaper onderwijsontwikkeling

onderwijsontwikkeling download

Whitepaper effectief afstandsonderwijs

Onderwijs organiseren download

Whitepaper professionalisering

onderwijs professionalisering download

Whitepaper Docent de dupe van technologie

Onderwijs Technologie download

Registreer je als lid

Nog geen lid? Registreer geheel vrijblijvend.

Al een account? Log hier in.

Word lid

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Advertentie

In de spotlight

Vacature

Boek

Kalender

App

Menu