Tags: , ,

Revisely

Revisely is een tool waarmee je het werk van je leerlingen en studenten gemakkelijk nakijkt en van feedback kan voorzien. Je zet opdrachten klaar, studenten maken deze op afstand en jij voorziet het gemaakte werk van feedback.

Revisely

Revisely is een tool waarmee je het werk van je leerlingen en studenten gemakkelijk nakijkt en van feedback kan voorzien. Met deze online tool kunnen leerlingen en studenten op afstand leren en kun jij als docent vervolgens ook op afstand het gemaakte werk nakijken.

De tool werkt als volgt; als docent zet je de opdracht klaar en voeg je hier een omschrijving van de opdracht aan toe. Tevens is het mogelijk om ook alvast aan te geven op welke criteria de opdracht beoordeeld wordt. Daarna verstuur je de opdracht naar je studenten.

Je studenten krijgen hiervan een melding binnen dat zij een nieuwe opdracht klaar hebben staan en ontvangen daarnaast ook een e-mail die leidt naar hun persoonlijke Revisely pagina. Op deze pagina kunnen zij de opdrachten maken of inleveren. Denk hierbij aan werkstukken, een opstel of een betoog.

De opdrachten worden vervolgens zichtbaar in het docentendashboard. Waarna je het werk van feedback kan voorzien. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van de uitgebreide feedback-database binnen Revisely.

Vervolgens stuur je het nagekeken document terug naar je studenten. Via een link kunnen zij hun nagekeken werk inzien. De tool geeft de studenten daarnaast ook inzicht in hun voortgang.

Bezoek de website voor meer informatie.

Tags: , ,

Ook interessant

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper arbeidsmarkt

Whitepaper onderwijs arbeidsmarkt

Whitepaper didactiek

didactiek download

Whitepaper HR

HR download onderwijs

Whitepaper leeromgeving

Leeromgeving download

Whitepaper maatschappij

Maatschappij onderwijs download

Whitepaper onderwijsontwikkeling

onderwijsontwikkeling download

Whitepaper organiseren

Onderwijs organiseren download

Whitepaper professionalisering

onderwijs professionalisering download

Whitepaper technologie

Onderwijs Technologie download

Ledenonderzoek

Registreer je als lid

Word gratis lid

Word lid

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

In de spotlight

Vacature

Boek

Opleiding

App

Menu