Tags: , , ,

WRTS

Woordjes leren met WRTS, wie kent het niet? Maar wist je dat je tegenwoordig veel meer kunt met deze webbased app? Zo kun je met WRTS huiswerk klaarzetten, de voortgang van je leerlingen volgen en je leerlingen zelfstandig laten leren.

WRTS: meer dan alleen woordjes leren

Woordjes leren met WRTS, wie kent het niet? Maar wist je dat je tegenwoordig veel meer kunt met deze webbased app?

WRTS – woordjes & begrippen

Met een gratis docentaccount op WRTS kun je huiswerk klaarzetten, de voortgang van je leerlingen volgen en je leerlingen zelfstandig laten leren.

Volg de voortgang van leerlingen
Met welke woorden hebben je leerlingen moeite? En welke leerling kan nog wat extra hulp gebruiken? Binnen een groep zet je eenvoudig woorden- en begrippenlijsten klaar en houd je overzichtelijk de activiteit per lijst en per leerling bij.

Aansluiting op lesmethode
WRTS werkt samen met diverse lesmethodes, daardoor hebben zij woordenlijsten van de meest gebruikte lesmethodes in Nederland en België klaarstaan. Zo kunnen leerlingen meteen met volledige en foutloze lijsten aan de slag.

Naast lijsten van bekende lesmethodes voor vreemde talen (zoals Stepping Stones, Grandes Lignes en TrabiTour), bieden zij sinds kort ook lijsten aan van methodes voor wiskunde, natuurscheikunde, biologie, aardrijkskunde, economie en geschiedenis (zoals Geschiedeniswerkplaats of De Geo). Ook kun je zelf woorden- of begrippenlijsten maken.

Maak je eigen groepen aan
Creëer je eigen groepen en voeg je leerlingen er eenvoudig aan toe. Binnen deze groep kun je woordenlijsten klaarzetten als huiswerk en de resultaten van je leerlingen bekijken.

Leerlingen kunnen zelfstandig werken
WRTS is al 15 jaar het meest gebruikte overhoorplatform voor het leren van woordjes en begrippen, zowel voor thuis als op school. Leerlingen kunnen met een e-mailadres gratis een account aanmaken en direct aan de slag met oefenen. Hierbij kiezen ze zelf hun favoriete overhoormethode, en kunnen zo op hun eigen manier en in hun eigen tempo de woorden en begrippen overhoren.

Bezoek de website van WRTS om te kijken wat zij voor jouw klas kunnen betekenen.

 

 

Tags: , , ,

Ook interessant

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper arbeidsmarkt

Whitepaper onderwijs arbeidsmarkt

Whitepaper digitale toepassing didactiek

didactiek download

Whitepaper HR

HR download onderwijs

Whitepaper Hybride leeromgeving

Leeromgeving download

Whitepaper maatschappij

Maatschappij onderwijs download

Whitepaper onderwijsontwikkeling

onderwijsontwikkeling download

Whitepaper effectief afstandsonderwijs

Onderwijs organiseren download

Whitepaper professionalisering

onderwijs professionalisering download

Whitepaper Docent de dupe van technologie

Onderwijs Technologie download

Onderwijs Innovatie Festival

Registreer je als lid

Nog geen lid? Registreer geheel vrijblijvend.

Al een account? Log hier in.

Word lid

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Advertentie

In de spotlight

Vacature

Boek

Kalender

App

Menu