Tags: , , ,

Yollen

Yollen is een feedbacktool voor digitale lesobservaties die collegiale feedback een stuk makkelijker, leuker en gestructureerde maakt. Met Yollen krijg je inzicht in de kwaliteit van jouw lessen. Haal meer uit jezelf.

Lesobservatie, vrijwel iedere school toetst ze. Met goede feedback van collega docenten, teamleiders, coaches en leerlingen kun jij als docent ontwikkelen en groeien in je vak. Yollen heeft hiervoor een handige feedbacktool ontwikkeld speciaal geschikt voor het voortgezet onderwijs.

Yollen: LesobservatieApp

Yollen is een feedbacktool voor digitale lesobservaties die collegiale feedback een stuk makkelijker, leuker en gestructureerde maakt. Met Yollen krijg je inzicht in de kwaliteit van jouw lessen.

De feedback van Yollen is gebaseerd op de zes rollen van de leraar: gastheer, presentator, didacticus, leercoach, pedagoog en afsluiter. Aan deze rollen zitten criteria gekoppeld, waarop je eenvoudig beoordeeld kan worden.

In een overzicht krijg je vervolgens je resultaten te zien, zo zie je op welke rollen je goed scoort en op welke rollen je minder scoort. Ook kun je eenvoudig je resultaten vergelijken met andere docenten uit je sectie en kun je zien hoe jullie team het op teamniveau doet.

Bezoek de website voor meer informatie.

Blog: Vier voordelen van van Yollen, de online tool voor lesobservatie.

Tags: , , ,

Ook interessant

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper arbeidsmarkt

Whitepaper onderwijs arbeidsmarkt

Whitepaper didactiek

didactiek download

Whitepaper HR

HR download onderwijs

Whitepaper leeromgeving

Leeromgeving download

Whitepaper maatschappij

Maatschappij onderwijs download

Whitepaper onderwijsontwikkeling

onderwijsontwikkeling download

Whitepaper organiseren

Onderwijs organiseren download

Whitepaper professionalisering

onderwijs professionalisering download

Whitepaper technologie

Onderwijs Technologie download

Ledenonderzoek

Registreer je als lid

Word gratis lid

Word lid

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Advertentie

In de spotlight

Vacature

Boek

Opleiding

App

Menu