Cubiss

Cubiss

Cubiss is een elektronische leeromgeving, die zich bezighoudt met vraagstukken rondom lezen, leren en informeren. In samenwerking met bibliotheken en scholen bieden zij verschillende e-learnings en een breed scala aan leerzame spellen en cursussen aan voor kinderen van 0 tot en met 18 jaar. Hierbij krijgen ook de 21st Century Skills aandacht.

Bij Cubiss staat de ontwikkeling van het individuele kind centraal. Daarnaast focussen zij zich met hun leermethode op een aanpak waarbij alle zintuigen worden ingezet. Op deze manier kunnen kinderen zo veel mogelijk leren.

Cubiss is niet alleen een online leeromgeving voor kinderen. Ook voor docenten en voor de directie van onderwijsinstellingen bieden zij dienstverlening aan in de vorm van trainingen en cursussen.

Dit alles maakt het een prachtige aanvulling voor iedereen in het primair en voortgezet onderwijs.

Benieuwd of Cubiss ook voor jouw school geschikte e-learnings, workshops of trainingen heeft? Kijk dan op deze site.

Zie hieronder een voorbeeld van één van de opdrachten van Cubiss.

Tags: , , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
De inhoud van deze pagina is uitsluitend voor leden die zijn ingelogd. Je kunt hier inloggen om de inhoud van deze pagina te bekijken.

Word lid

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.
Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

In de spotlight

Menu

Welkom in onze nieuwe omgeving! 

We hebben het aanbod sterk uitgebreid met vacatures, opleidingen, boeken, events, apps en tools en bovenal!

De community omgeving waar je kan chatten, linken en kennis kunt delen.

Wij moedigen bijdragen uit de community aan. Heb je onderzoeksresultaten, een essay of boekrecensie, of zomaar een blog? Deel jouw ervaring met de community.