Klasbord

Klasbord

Klasbord is een social media tool, waarmee de docent ouders en betrokkenen rondom zijn of haar klas gemakkelijk op de hoogte kan houden van de activiteiten in het klaslokaal. Via Klasbord kunnen zowel ouders als docenten eenvoudig met elkaar in contact komen. 

Op Klasbord kunnen docenten alle relevante zaken zoals schoolresultaten of foto’s van werkstukken delen met de desbetreffend ouders. Doormiddel van een ‘newsfeed’ in deze app worden ouders op de hoogte gehouden van alle vorderingen van hun kind. Tevens kan de docent oproepen en nieuwsberichten plaatsen in deze app. Dit maakt het een ideaal ouder communicatiemiddel

Klasbord is geschikt voor scholen uit het primair onderwijs. Kijk hier wat Klasbord voor jouw school kan betekenen. 

Tags: , , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
De inhoud van deze pagina is uitsluitend voor leden die zijn ingelogd. Je kunt hier inloggen om de inhoud van deze pagina te bekijken.

Word lid

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.
Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

In de spotlight

Menu

Welkom in onze nieuwe omgeving! 

We hebben het aanbod sterk uitgebreid met vacatures, opleidingen, boeken, events, apps en tools en bovenal!

De community omgeving waar je kan chatten, linken en kennis kunt delen.

Wij moedigen bijdragen uit de community aan. Heb je onderzoeksresultaten, een essay of boekrecensie, of zomaar een blog? Deel jouw ervaring met de community.