» Apps & Tools

»

Pomodoro Timer

Pomodoro Timer

Pomodoro

De Pomodoro Timer app is een planning en timemanagement app. Deze app staat helemaal in het teken van de gelijknamige timemanagement-techniek: De Pomodorotechniek. Deze app laat je een systematische aanpak hanteren om je doelen op een snelle en efficiënte manier te bereiken. 

Bij deze techniek wordt een kookwekker of een andere soort timer gebruikt. Hierbij worden steeds periodes van 25 minuten werken aan een taak afgebakend. Na deze 25 minuten volgen vervolgens drie minuten pauze, waarna weer een nieuwe taak en een nieuwe periode van 25 minuten gestart wordt. Na de vierde sessie wordt dan een langere pauze genomen.

Dit is het principe waar Pomodoro Timer om draait. Het is eigenlijk niets meer en niets minder dan een timer, wat deze app heel praktisch maakt. De app helpt je aan structuur in je taken en is daardoor ideaal om in te zetten als hulpmiddel voor het maken van huiswerk. 

Heb jij deze timemanagement app al eens geprobeerd? Deze app is gratis verkrijgbaar in de appstore. 

Tags: , , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
De inhoud van deze pagina is uitsluitend voor leden die zijn ingelogd. Je kunt hier inloggen om de inhoud van deze pagina te bekijken.

Word lid

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.
Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

In de spotlight

Menu

Welkom in onze nieuwe omgeving! 

We hebben het aanbod sterk uitgebreid met vacatures, opleidingen, boeken, events, apps en tools en bovenal!

De community omgeving waar je kan chatten, linken en kennis kunt delen.

Wij moedigen bijdragen uit de community aan. Heb je onderzoeksresultaten, een essay of boekrecensie, of zomaar een blog? Deel jouw ervaring met de community.