» Apps & Tools
» Technologie

»

Simulise

Simulise

Simulise

Simulise is een gebruiksvriendelijk en zelf in te richten digitaal portfolio waarmee leerlingen en studenten vaardigheden en ontwikkelen aan kunnen tonen. De opmaak en invulling van het digitaal portfolio is geheel vrij in te richten en onderdelen van het portfolio kunnen openbaar gemaakt worden als showcase. De leerling of student is zelf eigenaar van het digitaal portfolio en kan het digitaal portfolio levenslang blijven gebruiken, ook na zijn schooltijd.

Simulise biedt scholen een toegankelijk platform aan waarmee vaardigheden van studenten meetbaar worden. Docenten kunnen zelf opdrachten ontwikkelen die aansluiten bij deze vaardigheden, denk hierbij bijvoorbeeld aan 21st Century Skills. Opdrachten worden voorzien van voorwaarden en criteria waarop de beoordeling plaatsvindt. Deze opdrachten kunnen bovendien ook onderdeel uitmaken van een individueel lesplan. 

Verder is Simulise ook in te zetten als een social media platform, waar leerlingen persoonlijke updates op hun timeline kunnen plaatsen. Alles uit het portfolio kan daarbij worden geplaatst in een timeline. Docenten, leerlingen en ouders kunnen deze posts inzien en voorzien van feedback. 

Vraag hier een gratis demo uit voor jouw school.

Tags: , , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
De inhoud van deze pagina is uitsluitend voor leden die zijn ingelogd. Je kunt hier inloggen om de inhoud van deze pagina te bekijken.

Word lid

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.
Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

In de spotlight

Menu

Welkom in onze nieuwe omgeving! 

We hebben het aanbod sterk uitgebreid met vacatures, opleidingen, boeken, events, apps en tools en bovenal!

De community omgeving waar je kan chatten, linken en kennis kunt delen.

Wij moedigen bijdragen uit de community aan. Heb je onderzoeksresultaten, een essay of boekrecensie, of zomaar een blog? Deel jouw ervaring met de community.