Tags: , ,

Het Grote Onderwijs Interview

Wij zijn benieuwd naar jouw visie, jouw mening en naar hoe jij werken in het onderwijs beleeft. Fijn dat je meedoet met Het Grote Onderwijs Interview

» Blogs

»

Het Grote Onderwijs Interview

Onderstaand zie je 10 vragen. Wij zouden het geweldig vinden als je er 6 tot 8 wilt beantwoorden, of zelfs alle 10. Heel graag met een korte bondige reactie van 1 á 2 alinea’s per vraag.

Na versturen neemt de redactie nog even contact met je op. Voor een eventuele toelichting en voor akkoord voor plaatsing op onze website.

Wij zouden het ook heel leuk vinden als jij het stokje wilt doorgeven aan iemand, die in het onderwijs werkzaam is. Wij nemen dan contact op met deze persoon, om te vragen of hij of zij ook wil deelnemen. Zo ontstaat er een gave serie, ongetwijfeld boordevol inzichten en inspiratie, waar anderen hun voordeel mee kunnen doen.

[wpforms id=”22294″]
Tags: , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Ook interessant

Community leden

Leden onderwijscommunity

Onze social kanalen

LinkedIn

Word lid

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

In de spotlight

Vacature

Boek

Opleiding

App

Menu