Tags: , ,

Jaarwerkplan 2019 Onderwijsinspectie

RAPPORTAGE // De onderwijsinspectie heeft voor 2019 gekozen voor vier thema’s. Basis op orde, werkdruk, aansluitende leer- en schoolloopbanen en leerlingen met extra ondersteuning.

» Blogs
» Organiseren

»

Jaarwerkplan 2019 Onderwijsinspectie

RAPPORTAGE // Wat doet de Onderwijsinspectie in 2019? Toezicht houden op besturen en hun scholen en opleidingen en op stelselniveau  rapporteren over de ontwikkeling van de onderwijskwaliteit. Daarbij staat een aantal thema’s centraal. In het Jaarwerkplan 2019 lees je over het instellingstoezicht en over het stelseltoezicht. Daarnaast worden andere doelen en activiteiten van de Onderwijsinspectie beschreven. Ook lees je met wie en hoe de inspectie samenwerkt en wat de andere taken zijn.

Thema’s 2019 Onderwijsinspectie

Voortbordurend op belangrijke thema’s waarover de inspectie afgelopen jaren heeft gerapporteerd, bijvoorbeeld kansengelijkheid, aansluitende leer- en schoolloopbanen, kwetsbare groepen leerlingen, schoolverschillen, leraren (kwaliteit, tekorten, werkdruk) en sturing op kwaliteit en continuïteit, is voor 2019 gekozen voor de volgende thema’s:

  • HRM-aanpak van werkdruk leraren;
  • Schoolverschillen en basis op orde;
  • Perspectief op aansluitende leer- en schoolloopbanen;
  • Leerlingen met extra ondersteuning.

Op deze pagina kan je twee versies van het Jaarwerkplan 2019 downloaden. De ‘toegankelijke’versie download je direct hier. (PDF)

Tags: , ,

Ook interessant

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper arbeidsmarkt

Whitepaper onderwijs arbeidsmarkt

Whitepaper didactiek

didactiek download

Whitepaper HR

HR download onderwijs

Whitepaper leeromgeving

Leeromgeving download

Whitepaper maatschappij

Maatschappij onderwijs download

Whitepaper onderwijsontwikkeling

onderwijsontwikkeling download

Whitepaper organiseren

Onderwijs organiseren download

Whitepaper professionalisering

onderwijs professionalisering download

Whitepaper technologie

Onderwijs Technologie download

Ledenonderzoek

Registreer je als lid

Word gratis lid

Word lid

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Advertentie

In de spotlight

Vacature

Boek

Opleiding

App

Menu