Tags:

Schrijven voor Onderwijscommunity

Onderwijscommunity werkt met een aantal vaste auteurs en krijgt vanuit diverse kanalen in en rondom de community content aangeleverd. We staan open voor nieuwe auteurs en we zijn altijd op zoek naar interessante, vernieuwende en prikkelende content.

» Blogs

»

Schrijven voor Onderwijscommunity

De content op Onderwijscommunity is grotendeels user generated en dat betekent dat interessante content die jij wilt delen altijd welkom is. Onderaan deze pagina vind je de link naar ons redactiestatuut met de spelregels en een stijlgids, maar ook tips en tricks voor het schrijven van goede content.

Contentsoorten

Binnen Onderwijscommunity vind en deel je onder meer de volgende soorten content:

  • Blogs / Interessante opinies of achtergrond artikelen
  • Video’s /  zoals instructievideo’s vlogs, leergangen, eventverslagen en animatiefilmpjes
  • Vacatures / vind de juiste match voor jouw vacature door ‘m te delen
  • Events / trek meer bezoekers naar jouw bijeenkomst en plaatshem in onze kalender
  • Boeken / jouw boek op het podium
  • Whitepapers / interessante diepgravende onderbouwde rapporten
  • Interviews / visies van docenten, leidinggevenden en staf op onderwijs

Een blog is kort en bondig, scherp en opiniërend, ongeveer 300 tot 500 woorden.

Een artikel heeft een korte inleiding van zo’n vijftig woorden. De lengte van een artikel is minimaal 500 en maximaal 1500 woorden. Artikelen zijn onderbouwd en kennen dan ook minimaal twee bronnen of verwijzingen, liefst meer.

Aanleveren van content

Heb je een stuk geschreven? Je kunt deze zelf insturen wanneer je bent ingelogd. In het menu verschijnen dan de optie ‘Plaats zelf een…’. Vervolgens kies je voor een blog, event of vacature. Lukt dit niet? Stuur dan een e-mail naar de redactie: redactie@onderwijscommunity.com.

Lees meer over de spelregels, tips & tricks voor het schrijven van pakkende content en onze stijlgids in

het redactiestatuut.

Een blog indienen doe je hier.

 

 

Tags:

Ook interessant

Word lid

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.
Registreer je hier

De inhoud van deze pagina is uitsluitend voor leden die zijn ingelogd. Je kunt hier inloggen om de inhoud van deze pagina te bekijken.

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

In de spotlight

Menu