» Boeken

»

Grej of the day – kennis is cool

Grej of the day – kennis is cool

100 microlessen stap voor stap

Auteur(s): Micael Hermansson

Grej of the day is de populaire Zweedse methode om interessante kennis zodanig over te brengen dat leerlingen Wow! zeggen.

Grej of the day is de populaire Zweedse methode om interessante kennis zodanig over te brengen dat leerlingen Wow! zeggen. Je geeft de leerlingen een raadsel en de volgende dag vertel je in een korte microles over het onderwerp. De leerlingen gaan naar huis met een enthousiast verhaal, in plaats van ‘niks bijzonders’ geleerd te hebben op school.

Iedereen kan ermee werken, het past in elk lesprogramma en het is vooral leuk! Je kunt het elke dag doen, of een paar keer per week. Het is geschikt voor alle types onderwijs.

In dit boek vertelt de Zweedse leerkracht en inspirational speaker Micael Hermansson hoe zijn succesvolle methode werkt en hoe je er het maximale effect mee bereikt. Hij geeft je honderd lessen en met de persoonlijke code in het boek krijg je toegang tot honderd presentaties voor op het digibord.

Je kunt er direct mee aan de slag. En als je eenmaal doorhebt hoe het werkt, dan maak je eenvoudig zelf je eigen microlessen.
– Heldere stap-voor-stap instructies
– 100 kant-en-klare microlessen
– 100 digitale presentaties
– Wissel ervaringen uit in de facebookgroep
– Database met door leerkrachten zelf gemaakte grejs
– Meer tips op www.grejoftheday.nl

Taal: Nederlands
Prijs: 45
Rubriek: Persoonlijke effectiviteit
EAN: 9789493171008
Beschikbaarheid: Direct leverbaar
Uitgever: BigBusiness Publishers
01/08/2021
Micael Hermansson
Tags: , ,

Community leden

onderwijscommunity leden

Word gratis lid

Apps & Tools


Apps & Tools >>>
De inhoud van deze pagina is uitsluitend voor leden die zijn ingelogd. Je kunt hier inloggen om de inhoud van deze pagina te bekijken.

Word lid

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.
Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

In de spotlight

Menu

Welkom in onze nieuwe omgeving! 

We hebben het aanbod sterk uitgebreid met vacatures, opleidingen, boeken, events, apps en tools en bovenal!

De community omgeving waar je kan chatten, linken en kennis kunt delen.

Wij moedigen bijdragen uit de community aan. Heb je onderzoeksresultaten, een essay of boekrecensie, of zomaar een blog? Deel jouw ervaring met de community.