Online assessment in eigen beheer

HFMtalentindex biedt organisaties de mogelijkheid wetenschappelijke, psychologische kennis zelf in huis te halen met een eigen online assessment platform. HFMtalentindex onderscheidt zich door organisaties inzicht en overzicht te bieden in niet alleen de individuele kwaliteiten van mensen maar ook van complete teams, functiegroepen en organisatieonderdelen. HFMtalentindex stelt HR in staat de organisatie continuïteit te bieden door op een overzichtelijke en duidelijke wijze alle processen van selectie, ontwikkeling en mobiliteit op de kaart te zetten en vooral ook op de kaart te houden.

Betrouwbaar èn innovatief

HFMtalentindex is in 1997 opgericht door de huidige directie en is een toonaangevende, innovatieve speler op het gebied van Talent Assessment, Talent Development, Talent Performance en Talent Analytics. HFMtalentindex staat bekend om haar innovaties op HR-gebied. Onze eigen R&D afdeling benut continu de laatste wetenschappelijke inzichten om met valide en vernieuwende instrumenten uw kennis over de kwaliteiten van uw mensen steeds uitgebreider in kaart te kunnen brengen. Onze opdrachtgevers werken in verschillende branches en voeren met HFMtalentindex jaarlijks meer dan 300.000 assessments uit in West-Europa en Zuid-Afrika. De 3.500 HR managers die dagelijks met HFMtalentindex werken waarderen ons gemiddeld met een 8.9.

Zijn uw medewerkers klaar voor de toekomst?

  • Eerste gevalideerde Learning Agility meting in Europa
  • Vergroot de wendbaarheid van medewerkers
  • Inzicht in leervermogen van de organisatie
  • Scherpe voorspeller van high potentials en management talent
  • Volledig online af te nemen, rapport direct beschikbaar

Doel: wendbaarheid kennen, wendbaarheid vergroten

Met de Learning Agility Scan ziet u of uw mensen de toekomst van uw organisatie kunnen dragen. U zoekt immers naar medewerkers die nu én in de toekomst beschikken over de kwaliteiten om uw organisatie verder te helpen, of dat nu in een bestaande functie is of in een functie die in de toekomst zal ontstaan.

Werking: online assessment van Learning Agility

Met de Learning Agility Scan meet u welke mensen op basis van nieuwe ervaringen snel nieuw effectief gedrag kunnen ontwikkelen. Alle elementen komen aan bod: Change Agility, Mental Agility, People Agility, Results Agility en Self Awareness. Medewerkers die nieuwsgierig en zelfkritisch zijn, effectief kunnen omgaan met nieuw complexe situaties, focus kunnen creëren en openstaan voor anderen, zullen sneller leren in veranderende situaties.

Resultaat: high performance

De Learning Agility Scan rapportage geeft concreet inzicht in de wendbaarheid van gedrag, aanleg en ambitie. U kent de huidige mogelijkheden en de manier om de wendbaarheid van uw medewerkers en uw organisatie te vergroten. Het ontwikkelvermogen groeit en draagt direct bij aan High Performance nu en in de toekomst.

Hoe goed is uw selectie instrumentarium?

U haalt meer rendeqment uit talent als u op de juiste manier selecteert. HFMtalentindex biedt u direct inzicht in de competenties, intelligentie, drijfveren en learning agility van sollicitanten en medewerkers die doorstromen in uw organisatie.

Voordeel behalen met Talent Analytics?

U haalt meer rendement uit talent als u overzicht heeft over de kwaliteiten van uw medewerkers. Met Talent Analytics van HFMtalentindex ziet u in een oogopslag het potentieel en de ontwikkelings­mogelijkheden van uw workforce.

Hoe scherp meet uw online assessment?

U haalt meer rendement uit talent als u de competenties meet die het belangrijkst zijn om succes te behalen. Met HFMtalentindex bepaalt u zelf in een handomdraai welke competenties u meet in het online assessment.

Inzicht in ontwikkeling nodig?

U haalt meer rendement uit talent als u inzicht heeft in wie, wanneer en hoe kan groeien. Dat kan alleen als u nauwlettend de huidige performance en het toekomstige potentieel van elke medewerker kent.

Menu