44e conferentie saMBO – (voor-)aankondiging – meld je nu vast aan!

Begin: 30 september 2021 17:00:00
Eind: 1 oktober 2021 17:00:00
Organisator: saMBO
Locatie: ROC Amsterdam Flevoland/ online
Spreker(s): nader bekend te maken

Halfjaarlijkse saMBO-ICT conferentie

Noteer in je agenda én meld je vast aan: op 30 september en 1 oktober 2021 ontmoeten we elkaar hopelijk weer ‘live’ voor de halfjaarlijkse saMBO-ICT conferentie!  Het ROC van Amsterdam – Flevoland is bereid gevonden gastcollege te zijn, en geven daar met enorm veel enthousiasme vorm aan. We zijn straks welkom op locatie van MBO College Zuid, vlakbij de RAI.

Hybride conferentie, met de nadruk op ‘fysiek’

Deze conferentie zal niet alleen fysiek (hopen we, en gaan we van uit!) maar ook online worden aangeboden.  Dat betekent dat ook deze keer collega’s die niet de tijd kunnen vrijmaken om de gehele conferentie bij te wonen, maar wel in een aantal workshops geïnteresseerd zijn, toch kunnen deelnemen. Alle keynotes en workshops worden via MS teams of via een live-event ‘uitgezonden’. De nadruk zal in veel gevallen liggen op de fysieke conferentie. Ga ervan uit dat de sprekers zich in belangrijke mate op de fysiek aanwezigen zullen richten, maar dat je vanuit ‘huis’ wel mee kunt luisteren, soms mee kunt doen, en via chat vragen kunt stellen. Hoe een workshop eruit ziet, en wat je (online) kunt verwachten wordt straks in het programma aangegeven.

Programma:

Vanzelfsprekend is het programma nog niet gevuld, maar zijn we er wel mee bezig! Ideeën voor een workshop kun je  mailen naar het mailadres voor de conferentie. Op donderdagmiddag 30 september starten we eind van de dag met een keynote en een informeel programma. Vrijdag 1 oktober is vanaf 9:00 uur geheel gevuld met workshops, keynotes en voldoende tijd voor koffie, lunch en bijpraten(!).

Aanmelden:

Aanmelden kan al… en wordt enorm op prijs gesteld. Dat je aanmelding nog onder voorbehoud is, of kan wijzigen, begrijpen we! Zo krijgen we al een idee op hoeveel mensen we fysiek dan wel virtueel kunnen rekenen! Ook de dan geldende corona-maatregelen kunnen nog ingrijpen op onze plannen. Mocht er tegen die tijd echter nog een beperking gelden wat betreft het aantal personen dan zijn wij helaas genoodzaakt alleen de personen die zich als eerste hebben aangemeld voor de fysieke bijeenkomst uit te nodigen. Uiteraard zullen wij iedereen die zich heeft aangemeld hiervan tijdig op de hoogte stellen. Na de zomervakantie verwachten we meer duidelijkheid hierover te hebben.)
-> Personen die werkzaam zijn bij een (mbo-)instelling of partner melden zich hier aan.
-> Ben je werkzaam bij een bedrijf, meld je je hier aan.

? Let op: omdat de conferentie óók online is, is er géén beperking op het aantal aanmeldingen voor (online) deelname vanuit mbo-scholen. Deel dit bericht daarom gerust met álle collega’s (ondersteunende maar ook vanuit het onderwijs!) voor wie (een deel van) deze conferentie interessant kan zijn!*

Tags: , , , , ,

Community leden

onderwijscommunity leden

Registreer je als lid

Word gratis lid

Word lid

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

In de spotlight

Vacature

Boek

Opleiding

App

Meer events

Menu