Dag van de Integriteit 2023

Datum: 28 september 2023
Organisator: CAOP
Locatie: nnb
Prijs: nnb
In de masterclass Ethisch leiderschap behandelen moderator Kitty Nooy, Loes Hodemaekers (begeleiding), (gast-)docenten Zeger van der Wal, Leonie Heres en Hans Groot en gastspreker Johan de Leeuw in twee dagen diverse facetten van ethisch leiderschap. Daarbij is er een continue wisselwerking tussen wetenschappelijk onderzoek, aansprekende praktijkvoorbeelden en je eigen ervaringen.

Dit evenement wordt georganiseerd vanuit het CAOP. Het CAOP draagt bij aan een samenleving waarin mensen betekenisvol kunnen werken. Waarin ze werk kunnen doen dat er in hun ogen toe doet, dat het verschil maakt voor een ander of voor de samenleving als een geheel.

Dag van de Integriteit 2023

Sociale veiligheid is actueler dan ooit. De verschillende misstanden worden steeds vaker breed uitgemeten in de media en heeft vaak grote gevolgen. Tijdens de Dag van de Integriteit 2023 worden actuele zaken besproken, discussies gevoerd over hoe om te gaan met grensoverschrijdend gedrag en de rollen van integriteitscoördinatoren en vertrouwenspersonen onder de loep genomen.

Wat gaat er mis bij al die organisaties die in de media verschijnen met grensoverschrijdende zaken? Een integere en sociaal veilige werkomgeving vraagt om een integrale aanpak en stevige basis met duidelijk beleid, een goede infrastructuur en continue aandacht voor risico’s en kwetsbaarheden. Maar dan ben je er nog niet. Een sociaal veilige werkomgeving wordt voor een groot deel bepaald door het gedrag van mensen en de daarmee aanwezige cultuur in een organisatie.

NB: Het programma is nog niet bekend. Bezoek website voor actuele informatie omtrent dit event.

Tags: , , ,

Ook Interessante Activiteiten

De CVI Conferentie 2023

In 2023 organiseren ze weer De Grote CVI Conferentie om elkaar te ontmoeten, kennis te delen via interactieve sessies en Keynote’s en MBO talks te volgen.
Lees verder

Studiekeuzebeurs Midden 2023

Weet jij nog niet wat je wilt studeren? Bezoek dan de Studiekeuzebeurs Midden 2023. Op beurs vind je ruim 80 instellingen uit binnen en buitenland die je kunnen helpen bij…
Lees verder

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper arbeidsmarkt

Whitepaper onderwijs arbeidsmarkt

Whitepaper digitale toepassing didactiek

didactiek download

Whitepaper Werkstress de baas

HR download onderwijs

Whitepaper Hybride leeromgeving

Leeromgeving download

Whitepaper maatschappij

Maatschappij onderwijs download

Whitepaper onderwijsontwikkeling

onderwijsontwikkeling download

Whitepaper effectief afstandsonderwijs

Onderwijs organiseren download

Whitepaper professionalisering

onderwijs professionalisering download

ICT-gebruik in het onderwijs

Onderwijs Technologie download

Registreer je als lid

Nog geen lid? Registreer geheel vrijblijvend.

Al een account? Log hier in.

Meld je aan voor het Onderwijs Innovatie Festival, netwerkevent onderwijs, lerarencollectief

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

🙁

WORD LID

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE

In de spotlight

Vacature

Geen Spotlight

Boek

Burgerschap is zorgen voor jezelf, zorgen voor elkaar en voor de aarde waar we op wonen.

DOEboek Burgerschap: 100 acties om de wereld mooier te maken

Kalender

Onderwijs Innovatie Festival
Onderwijs Innovatie

Onderwijs Innovatie Festival 2023

App

Picoo stimuleert actief samen spelen onder kinderen met de eerste interactieve spelcomputer voor buiten. Zonder scherm! Zo combineert Piccoo het avontuurlijke van buitenspelen met het interactieve van gamen. Eindeloos speelplezier dus! 
gamification onderwijs

Picoo – gameconsole voor buitenspelen