EDEX 2023

Datum: 23 januari 2023
Eind: 25 januari 2023
Organisator: EDEX
Prijs: 1050
EDEX

Educational Design Expedition 2023

Drie dagen aan de slag met jouw onderwijs. Niet op school tussen de lesuren door, maar in een inspirerende omgeving waarin je ontsnapt aan de waan van de dag. Vanuit inspiratie naar ontwerp, middels gedegen ontwerpstappen: Dat is de Educational Design Expedition (EDEX). In drie dagen tijd steken we in op het concretiseren van jullie onderwijsdromen naar concreet uitvoerbaar onderwijs. Ontmoet collega’s van over het hele land, laat je inspireren door inspirerende wondermoments uit de praktijk en maak keuzes waar jullie als ontwerpteam achter staan. Overdag richten we ons op jullie ontwerp, in de avond is er de mogelijkheid om elkaar informeel te ontmoeten.

EDEX | Januari Editie

Op 23, 24 en 25 januari 2023 gaan we ervoor zorgen dat we van deze EDEX-editie een onvergetelijke maken! Zowel tijdens het dag- en avondprogramma is er ruimte om elkaar middels diverse activiteiten te ontmoeten en samen te bouwen aan jullie onderwijs, geïnspireerd door de andere deelnemers van over het hele land.

EDEX | Wat is het?

Onderwijs ontwerpen verdient aandacht en tijd. Een gedegen fundament wordt immers niet tussen de soep en de aardappelen door gelegd. Daarnaast vraagt het ook om een gedegen aanpak waarin je ervoor zorgt dat je aandacht besteedt aan alle aspecten die komen kijken bij het onderwijs & leerproces.

Tijdens de Educational Design Expedition ga je aan de slag met gerichte ontwerpstappen om tot een gedegen curriculum te komen. Gedurende drie dagen word je begeleid door ervarings-deskundigen op het gebied van onderwijsontwerp. Docenten en onderwijsprofessionals die zelf ook nog iedere dag met hun poten in de klei staan en weten wat het maken van bepaalde keuzes doet met de uitvoering van jouw onderwijs.

EDEX | Hiermee ga je aan de slag

We starten bij jullie visie op onderwijs en visie op opleiden. En maken vervolgens met diverse afwisselende werkvormen een schets van de blauwdruk. Om daarna via concrete stappen tot een uitvoerbaar curriculum te komen waarin jullie visie en wensen worden vertaald naar uitvoerbaar onderwijs.

EDEX Januari | Vol inspiratie

Gedurende het proces gaan we jullie te inspireren met wondermoments en Q&A sessies. Tijdens de wondermoments krijg je inzicht en inspiratie door middel van hands-on verhalen uit de praktijk terwijl we in de Q&A sessies op zoek gaan naar antwoorden op jouw vragen en jullie als deelnemers met elkaar verbinden.

Bezoek de website van EDEX voor actuele informatie omtrent dit evenement.

Tags: ,

Ook Interessante Activiteiten

Feedback training | IMK

Vind je het lastig om feedback te geven of te ontvangen? Zie je feedback als iets negatiefs? Breng je het vooral in verband met op je kop krijgen? Tijd om…
Lees verder

Onderwijs Innovatie Festival 2023

Woensdag 24 mei 2023 staat het jaarlijkse Onderwijs Innovatie Festival op het programma. Ontmoet koplopers uit het onderwijs, kom samen met anderen tot nieuwe inzichten en heb bovenal plezier.
Lees verder

!

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper arbeidsmarkt

Whitepaper onderwijs arbeidsmarkt

Whitepaper digitale toepassing didactiek

didactiek download

Whitepaper Werkstress de baas

HR download onderwijs

Whitepaper Hybride leeromgeving

Leeromgeving download

Whitepaper maatschappij

Maatschappij onderwijs download

Whitepaper onderwijsontwikkeling

onderwijsontwikkeling download

Whitepaper effectief afstandsonderwijs

Onderwijs organiseren download

Whitepaper professionalisering

onderwijs professionalisering download

ICT-gebruik in het onderwijs

Onderwijs Technologie download

Registreer je als lid

Nog geen lid? Registreer geheel vrijblijvend.

Al een account? Log hier in.

Onderwijs Innovatie Festival 2023

Onderwijs Innovatie Festival 2023

Extra bevoegdheid behalen?

Bevoegdheid onderwijscommunity

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

🙁

WORD LID

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE

In de spotlight

Vacature

Laterna Magica gebouw
Laterna-Magica-logo

Leraar basisonderwijs | IKC Laterna Magica Amsterdam

Boek

Burgerschap is zorgen voor jezelf, zorgen voor elkaar en voor de aarde waar we op wonen.

DOEboek Burgerschap: 100 acties om de wereld mooier te maken

Kalender

Onderwijs Innovatie
Onderwijs Innovatie

Onderwijs Innovatie Festival 2023

App

Picoo stimuleert actief samen spelen onder kinderen met de eerste interactieve spelcomputer voor buiten. Zonder scherm! Zo combineert Piccoo het avontuurlijke van buitenspelen met het interactieve van gamen. Eindeloos speelplezier dus! 
gamification onderwijs

Picoo – gameconsole voor buitenspelen