Groene Peper 2022

Begin: 17 mei 2022 13:00:00
Eind: 20 mei 2022
Organisator: SURF
Locatie: HvA & Online

Groene Peper 2022

Groene Peper is het grootste evenement over duurzaamheid voor het onderwijs van de toekomst. Het programma is deels online en deels bij gastorganisatie HvA. Deze editie staat in het teken van Sustainable Development Goal 11: duurzame steden en gemeenschappen.

Op dinsdag 17 t/m donderdag 19 mei 2022 zijn er online sessies en op vrijdag 20 mei worden er weer verschillende awards uitgereikt op locatie. Zoals de SustainaBul, de jaarlijkse duurzaamheidsranglijst voor hoger onderwijs, die sinds 2012 door Studenten voor Morgen wordt georganiseerd. De locatie van 2022 is de Hogeschool van Amsterdam.

“Bij de Hogeschool van Amsterdam helpen we graag om de wereld duurzamer te maken. Duurzaamheid staat dan ook nadrukkelijk centraal bij alles wat we doen. De regio Amsterdam is ons laboratorium waarin we kennis opdoen die in iedere grootstedelijke context bruikbaar is. Geweldig daarom dat we in 2022 Groene Peper, het duurzaamheidsevenement voor het mbo, hbo en wo mogen ontvangen in onze duurzame panden en kennis en ervaring over duurzame steden kunnen uitwisselen met alle andere deelnemers.”  Pavel van Deutekom, Green Office HvA

Voor wie?

Groene Peper is een must voor iedereen die zich richt op duurzaamheid binnen het onderwijs, zoals facilitair managers, IT-coördinatoren, hoogleraren, docenten en studenten. Iedereen die geïnteresseerd is in hoe onderwijs in de toekomst vormgegeven moet worden is welkom!

Organisatie

Het Groene Brein, SURF, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Studenten voor Morgen en Hogeschool van Amsterdam.

Tags: , , ,

Ook interessant

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper arbeidsmarkt

Whitepaper onderwijs arbeidsmarkt

Whitepaper didactiek

didactiek download

Whitepaper HR

HR download onderwijs

Whitepaper leeromgeving

Leeromgeving download

Whitepaper maatschappij

Maatschappij onderwijs download

Whitepaper onderwijsontwikkeling

onderwijsontwikkeling download

Whitepaper organiseren

Onderwijs organiseren download

Whitepaper professionalisering

onderwijs professionalisering download

Whitepaper technologie

Onderwijs Technologie download

Ledenonderzoek

Registreer je als lid

Word gratis lid

Word lid

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Advertentie

In de spotlight

Vacature

Boek

Opleiding

App

Menu