Tags: ,

HRcommunity Festival

HRcommunity Festival

Datum: 22 september 2022
Organisator: HRcommunity
Locatie: DUS Utrecht
Prijs: € 300

HRcommunity Festival – een dag leren, beleven en genieten

Onze collega’s van HRcommunity organiseren op 22 september 2022 het HRcommunity Festival. Een dag vol leren, beleven en genieten. Ben jij benieuwd naar wat er in HR-land speelt? Dan is dit Festival echt iets voor jou!

Bezoek de interactieve belevingsmarkt door middel van serious gaming, doe inspiratie op bij keynotes, ga aan de slag met relevante HR thema’s tijdens breakout rondes en ontdek de nieuwste innovaties.

Tijdens het HRcommunity Festival verwelkomen wij HR-teams en HR-professionals met functies als HR business partners, HR adviseurs, HR specialisten, projectleiders en managers uit organisaties.

Programma

Tijdens de interactieve breakout rondes ga je de diepte in met HR experts over actuele HR thema’s. Kies de meest aansprekende HR-thema’s en ga de verdieping in tijdens de breakouts met HR experts. Na een inleidend verhaal van de HR expert ga je aan de slag met het centrale thema. Vanuit de praktijkervaring krijg je handige tips en tricks, zodat je het geleerde ook echt in de praktijk kan toepassen. De onderstaande thema’s zullen aan bod komen:

  • Reskilling
  • Talent Management
  • Data/ security
  • Employee benefits
  • Wellbeing
  • Learning
  • Transformatie naar hybride werken

Een belevingsmarkt waar deelnemers op een laagdrempelige manier kennis kunnen nemen van alles wat ons ecosysteem te bieden heeft. Niet zomaar een beursvloer: we bieden een journey aan in de vorm van een game, welke mogelijk is gemaakt door Seppo. De verschillende interactieve hubs bieden de mogelijkheid punten te verzamelen, zodat je op het einde van de dag een prijs kunt winnen.

Op het HRcommunity Festival reiken we de Innovatieprijs van 2022 uit. En bepaal jij die dag wie de winnaar wordt! Wij zijn namelijk op zoek naar het meest innovatieve idee dat het werkveld beter kan maken. Zowel individuen, start-ups en grotere organisaties kunnen hun idee indienen.

Tags: ,

Ook Interessante Activiteiten

VO-congres 2022

Save the date: VO-congres 2022. Op 22 september organiseert de VO-raad weer het jaarlijkse VO-congres. Wil jij dit niet missen? Grijp dan deze kans om 22 september in je agenda…
Lees verder

EDEX November editie

Op 10 en 11 november 2022 staat er een tweedaagse EDEX-editie op de agenda. Zowel tijdens het dag- en avondprogramma is er ruimte om elkaar middels diverse activiteiten te ontmoeten…
Lees verder

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper arbeidsmarkt

Whitepaper onderwijs arbeidsmarkt

Whitepaper digitale toepassing didactiek

didactiek download

Whitepaper Werkstress de baas

HR download onderwijs

Whitepaper Hybride leeromgeving

Leeromgeving download

Whitepaper maatschappij

Maatschappij onderwijs download

Whitepaper onderwijsontwikkeling

onderwijsontwikkeling download

Whitepaper effectief afstandsonderwijs

Onderwijs organiseren download

Whitepaper professionalisering

onderwijs professionalisering download

Whitepaper Docent de dupe van technologie

Onderwijs Technologie download

Registreer je als lid

Nog geen lid? Registreer geheel vrijblijvend.

Al een account? Log hier in.

Aanpak lerarentekort

NCOI

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE

In de spotlight

Vacature

Laterna Magica gebouw
Laterna-Magica-logo

Leraar basisonderwijs | IKC Laterna Magica Amsterdam

Boek

Burgerschap is zorgen voor jezelf, zorgen voor elkaar en voor de aarde waar we op wonen.

DOEboek Burgerschap: 100 acties om de wereld mooier te maken

Kalender

Niets gevonden.

App

Teacher Tapp: de dagelijkse vragenapp voor leraren