Leernetwerk leerloopbanen van leraren

Begin: 22 september 2021 13:30:00
Eind: 22 september 2021 16:30:00
Organisator: Voortgezet Leren
Locatie: nader te bepalen
Prijs: € gratis ,-

Leernetwerk leerloopbanen van leraren

Hoe creëer als schoolleider, teamleider of hr-medewerker een omgeving waarin ruimte voor professionele ontwikkeling is en het leren, de zelfsturing en talentontwikkeling van de leraar centraal staat? En welke rol heb jij als leidinggevende of HR-functionaris daarin? In dit leernetwerk ga je samen met collega’s aan de slag hoe je dit in kunt zetten in jouw school. Meld je aan.

Wat kan je verwachten?

Samen met collega’s van andere scholen ga je gedurende 5 bijeenkomsten aan de slag over de professionalisering van leraren en hoe de leerloopbanen van de leraren in jouw school een plek kunnen krijgen in de onderwijsontwikkeling van de school. We staan onder andere stil bij verschillende loopbaanperspectieven, de meerwaarde hiervan voor leraren, het onderwijs en de onderwijsorganisatie en wat het vraagt van leraren en de schoolomgeving om actief de eigen loopbaan vorm te geven.

Wat levert het op?

Tijdens deelname aan het leernetwerk leer je van en met collega’s hoe professionalisering gestimuleerd kan worden waarbij leraren zelf meer aan het stuur staan en heb je ideeën en handvatten gekregen hoe je dit vorm kan geven.

Voor wie?

Team- en schoolleiders en HR functionarissen die zich bezighouden met professionele ontwikkeling van leraren.

Het heeft onze voorkeur als van één school twee deelnemers zich aanmelden.

Wanneer?

Woensdag 22 september van 13.30-16.30 uur. De bijeenkomst vindt vooralsnog op locatie plaats.

De kosten

Deelname aan het leernetwerk is kosteloos.

Meedoen?

Meld je vóór 30 augustus aan voor dit leernetwerk. Na aanmelding neemt de procesbegeleider van het leernetwerk Evelien Wierts contact op voor een intake waarin jullie jouw leervraag verder bespreken.

Vragen?

Heb je vragen over het leernetwerk? Stuur dan een e-mail naar info@voortgezetleren.nl of bel 030 232 48 80.

 

Tags: , ,

Community leden

onderwijscommunity leden

Registreer je als lid

Word gratis lid

Word lid

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

In de spotlight

Vacature

Boek

Opleiding

App

Meer events

Menu