SURF Onderwijsdagen

Datum: 14 november 2023
Eind: 15 november 2023
Organisator: SURF
Locatie: Congrescentrum 1931 Den Bosch
Prijs: 560
Logo SURF

SURF Onderwijsdagen 2023 voor mbo, hbo en wo

Samen het onderwijs toekomstbestendig maken, dat staat centraal tijdens hét onderwijs- & ict-event van het jaar: de SURF Onderwijsdagen. Tijdens de 25e editie willen we de deelnemers inspireren om vooruit te kijken en de onderwijsontwikkelingen te schetsen die in de komende jaren relevant worden. Op 14 & 15 november 2023 live in Den Bosch.

Over de SURF Onderwijsdagen

Ben je programmamanager onderwijsinnovatie, onderwijsmanager, ict&o-medewerker, IT-manager of docent in het mbo, hbo en wo? Kom dan naar de SURF Onderwijsdagen 2023. We bieden een programma dat je inspireert om je als onderwijsprofessional voor te bereiden op de toekomst.

Uitdagingen

Samen werken we aan het verbeteren en toekomstbestendig maken van het onderwijs. Het onderwijs van de toekomst wordt gevormd door een combinatie van een nieuwe kijk op leren en onderwijs, nieuwe onderwijsmethoden en nieuwe technologieën. We geven het onderwijs van de toekomst optimaal vorm als we trends omarmen en inspelen op de veranderende behoeften van studenten en samenleving. Tegelijkertijd moeten we ons voorbereiden op de uitdagingen die ons te wachten staan, zodat we deze proactief kunnen aanpakken en het onderwijs van de toekomst vorm kunnen geven op een duurzame en effectieve manier.

Vooruitkijken

In de waan van de dag kijken we vaak niet vooruit. Maar juist nú moeten we dat wel doen, zodat we een beeld kunnen schetsen van de ontwikkelingen die in de komende jaren relevant worden voor het onderwijs. En zodat we nadenken over hoe we het onderwijs vorm moeten geven. Maar wat vergt dit van de organisatie, van de ict-diensten, HRM, icto-ondersteuners en docenten?

Tags: , , , , ,

Ook Interessante Activiteiten

Onderwijsbeurs Noordoost 2023

Weet jij nog niet wat je wilt studeren? Bezoek dan de Onderwijsbeurs Noordoost 2023. Op Onderwijsbeurs Noordoost vind je ruim 80 instellingen uit binnen en buitenland die je kunnen helpen…
Lees verder

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper arbeidsmarkt

Whitepaper onderwijs arbeidsmarkt

Whitepaper digitale toepassing didactiek

didactiek download

Whitepaper Werkstress de baas

HR download onderwijs

Whitepaper Hybride leeromgeving

Leeromgeving download

Whitepaper maatschappij

Maatschappij onderwijs download

Whitepaper onderwijsontwikkeling

onderwijsontwikkeling download

Whitepaper effectief afstandsonderwijs

Onderwijs organiseren download

Whitepaper professionalisering

onderwijs professionalisering download

ICT-gebruik in het onderwijs

Onderwijs Technologie download

Registreer je als lid

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

🙁

WORD LID

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE

In de spotlight

Vacature

Senior Beleidsadviseur Onderwijsontwikkeling en Kwaliteit | VO Haaglanden

Boek

Burgerschap is zorgen voor jezelf, zorgen voor elkaar en voor de aarde waar we op wonen.

DOEboek Burgerschap: 100 acties om de wereld mooier te maken

Kalender

Avond van de Leraar door het Lerarencollectief
logo Het Lerarencollectief

Avond van de Leraar #4: Effectief Leesonderwijs

App

Picoo stimuleert actief samen spelen onder kinderen met de eerste interactieve spelcomputer voor buiten. Zonder scherm! Zo combineert Piccoo het avontuurlijke van buitenspelen met het interactieve van gamen. Eindeloos speelplezier dus! 
gamification onderwijs

Picoo – gameconsole voor buitenspelen