Tools voor lezen

Begin: 23 maart 2022 14:30:00
Eind: 23 maart 2022
Organisator: de Rolf groep
Locatie: Online
Prijs: € Gratis ,-
de Rolf groep

Tools voor lezen

Een goede leesvaardigheid is een belangrijke voorspellende factor voor succes. Maar hoe weet je nou welke methode het beste aansluit bij de visie van jouw school? Met ‘Tools voor lezen’ helpt de Rolf groep jou met het maken van deze keuze.

Zij geven je tijdens de online bijeenkomst op 23 maart de tools in handen om gefundeerde keuzes te maken. De middag is gratis.

De Rolf groep helpt professionals uit het primair onderwijs en de kinderopvang om elke dag het allerbeste uit ieder kind te halen. Door mee te denken, mee te doen én door ál onze kennis over de ontwikkeling van kinderen te delen.

Tools voor lezen

Een goede leesvaardigheid is een belangrijke voorspellende factor voor succes. Wie veel leest ziet zijn woordenschat en taalvaardigheid groeien en gaat daardoor ook weer meer lezen.

Goed leesonderwijs is noodzakelijk om die goede leesvaardigheid te ontwikkelen en leerlingen plezier te laten ervaren in lezen. Er zijn verschillende methoden voor voortgezet lezen op de markt, die hun eigen insteek kiezen en accenten leggen. Het is van belang om een methode te kiezen die goed aansluit bij de doelstellingen van je school en de persoonlijke voorkeuren van jou en je collega’s. Tijdens ‘Tools voor lezen’ krijg je binnen een korte periode een goede uitleg van de nieuwste methoden, uitleg speciaal gegeven door de uitgeverijen zelf.

De volgende methoden komen aan bod

  • Blink: Blink lezen
  • Delubas: Atlantis
  • Noordhoff: Nieuw Nederlands
  • Malmberg: Karakter
  • Malmberg: Leeslink
  • Zwijsen: Estafette

Je kunt je deze middag inschrijven voor 3 sessies. Tijdens iedere sessie kun je je voor één van bovenstaande methoden inschrijven.

Bezoek de website van de Rolf groep voor actuele informatie omtrent deze bijeenkomst.

Tags:

Ook interessant

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper arbeidsmarkt

Whitepaper onderwijs arbeidsmarkt

Whitepaper didactiek

didactiek download

Whitepaper HR

HR download onderwijs

Whitepaper leeromgeving

Leeromgeving download

Whitepaper maatschappij

Maatschappij onderwijs download

Whitepaper onderwijsontwikkeling

onderwijsontwikkeling download

Whitepaper organiseren

Onderwijs organiseren download

Whitepaper professionalisering

onderwijs professionalisering download

Whitepaper technologie

Onderwijs Technologie download

Ledenonderzoek

Registreer je als lid

Word gratis lid

Word lid

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Advertentie

In de spotlight

Vacature

Boek

Opleiding

App

Menu