Training strategisch HRM voor HR-medewerkers en -adviseurs

Begin: 12 oktober 2021 09:00:00
Organisator: Voortgezet Leren/Berenschot
Prijs: € 500 ,-

Training strategisch HRM voor HR-medewerkers en -adviseurs

Hoe vertaal je de schoolambities naar effectief en waardevol HR-beleid? Welke instrumenten en modellen kun je hiervoor inzetten? En wat is jouw rol als HR-medewerker of -adviseur in dit proces? Deze vragen worden beantwoord in de training Strategisch HRM voor HR-medewerkers en -adviseurs. Alles wat je leert, kun je direct in de praktijk brengen op jouw school. Meld je aan.

Wat kan je verwachten?

De training bestaat uit drie lesdagen, coaching en praktijkopdrachten. Je bent dus naast de lesdagen ook bezig met de training. Je leert aan de hand van het AMO-model wat strategisch HRM inhoudt, welke rol jij als HR-medewerker hebt en hoe je de HR-plannen (verder) kunt realiseren. De lesdagen worden verzorgd door experts van Berenschot.

Na elke lesdag heb je een telefonische afspraak met een coach van Berenschot. Deze coach helpt je verder met de lesstof en met jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast maak je na elke lesdag een praktijkopdracht: je toetst op school wat je in de les hebt bedacht. Dit zorgt voor extra verdieping en een directe link met de praktijk. Het is waardevol om jouw schoolleider en/of bestuurder zoveel mogelijk te betrekken bij de training en de opbrengsten met hen te delen. Dit versterkt het draagvlak voor jouw plannen.

Wat levert het op? Na de training:

  • heb je inzicht in jouw huidige rol als HR-medewerker en welke competenties je (nog) nodig hebt om jouw rol als strategisch HR-medewerker goed te kunnen vervullen.
  • heb je concrete handvatten voor jouw eigen ontwikkeling bij de invoering van Strategisch HRM op jouw school.
  • heb je een schooleigen actieplan voor de invoering van Strategisch HRM .

Materiaal

Je krijgt een reader met het lesmateriaal en opdrachten.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor HR-medewerkers en -adviseurs in het voortgezet onderwijs.

Wanneer?

Dinsdag 12 oktober

Dinsdag 16 november

Dinsdag 14 december

Kosten

De deelnemersbijdrage is € 500,-.

Meedoen?

Meld je aan voor de training SHRM.

Spiegel Personeel en School

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan met de ontwikkeling van het HR-beleid op jouw school? Wij raden je aan om alvast de Spiegel Personeel en School uit te zetten. De Spiegel geeft inzicht in de huidige staat van het HRM-beleid en laat zien welke HR-thema’s prioriteit hebben. Deze input kun je goed gebruiken voor de training: je werkt tijdens de training namelijk aan een schooleigen actieplan voor de invoering van Strategisch HRM. Kijk hier voor meer informatie over de Spiegel Personeel en School.

Vragen?

Heb je vragen over deze training ? Stuur dan een e-mail naar info@voortgezetleren.nl of bel 030 232 48 80.

Ervaring van deelnemers

“Het ging snel en was erg interessant!” 

“Fijn om informatie en ervaringen uit te wisselen met collega HRM-ers.”

“Was super inspirerend & leuk. Een echte snelkookpan, hier kun je wel veel meer dagen mee vullen.”

Tags: , , ,

Community leden

onderwijscommunity leden

Registreer je als lid

Word gratis lid

Word lid

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

In de spotlight

Vacature

Boek

Opleiding

App

Meer events

Menu