Van idee naar projectvoorstel voor de stimuleringsregeling

Begin: 7 oktober 2021 13:00:00
Eind: 7 oktober 2021 14:00:00
Organisator: SURF
Locatie: online
Prijs: € gratis ,-

Ben je van plan om een voorstel in te dienen voor de stimuleringsregeling Open en online onderwijs? Tijdens deze workshop krijg je handvatten om je voorstel nét wat scherper te maken.

Tijdens de workshop bespreken we alle relevante zaken waarmee je te maken krijgt bij het schrijven en indienen van een projectvoorstel binnen de stimuleringsregeling Open en online onderwijs. De workshop biedt handvatten bij het voorbereiden van een aanvraag. De regeling wordt doorgenomen en we wijzen op belangrijke zaken die je moet meenemen in je voorstel. Een van de leden van de beoordelingscommissie geeft kaders en licht deze toe aan de hand van ervaringen binnen de beoordelingscommissie.

Vervolgens gaan we uiteen in drie groepen onder begeleiding van SURF. Hier is ruimte om nadere vragen te stellen. Dit deel van de workshop is gericht op de twee afzonderlijke pijlers: Online onderwijs en Open leermaterialen. Daarbij gaan we in op de specifieke voorwaarden die belangrijk zijn per pijler. Bij Online onderwijs kijken we daarbij onder andere naar hoe hergebruik van bestaande methoden en technieken en vernieuwing in de eigen context samen gaan. Bij Open leermaterialen bespreken we onder andere het belang van organisatie aspecten en cultuurverandering om open leermaterialen te ontsluiten en hergebruiken met de vakgemeenschap.

Tip: Gebruik de planmaker om je idee uit te werken. In het webinar gaan we vooral in op de laatste twee sheets.

Er is plaats voor maximaal 30 deelnemers.

Over de stimuleringsregeling

Online onderwijs en het hergebruiken van open leermaterialen is belangrijk. De minister van OCW stelt daarom financiering beschikbaar via de stimuleringsregeling Open en online onderwijs. SURF coördineert die regeling. Instellingen kunnen zich tot 15 december inschrijven.

Binnen de stimuleringsregeling vallen twee pijlers: Online onderwijs en Open leermaterialen. Meer weten? Kijk hier voor meer informatie over de stimuleringsregeling. Inspiratie opdoen? Kijk bij de lopende projecten binnen de pijler online onderwijs en open leermaterialen.

De link naar het webinar volgt later.

Tags: , ,

Community leden

onderwijscommunity leden

Registreer je als lid

Word gratis lid

Word lid

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

In de spotlight

Vacature

Boek

Opleiding

App

Meer events

Menu