Workshop: Wij flexibiliseren met behulp van de FLEXTOOL en jij?

Wij flexibiliseren met behulp van de FLEXTOOL en jij?

Verzorgd door: Albert Jan Hoeve
Instelling: Alfa College
Sector: mbo
Vorm: Workshop

Wij staan voor de opgave om onze curricula en ons onderwijsaanbod te flexibiliseren en te personaliseren. Samen met collega’s uit ander roc’s hebben we de FlexTool ontwikkeld. Een instrument dat onderwijsteams helpt bij het ontwerpen en flexibiliseren van het onderwijsaanbod. Stapsgewijs word je er doorheen geholpen om samen met je team de goede en doordachte besluiten te kunnen nemen. Hoe willen we wat aanpakken?

In deze workshop laten we je ervaren hoe we dat bij het Alfa-college hebben gedaan. We nemen je mee door de FlexTool, onze Alfa-FlexRoutes en onze visie op Leren, Begeleiden & Waarderen. We gaan aan de slag met een paar elementen uit de tool en laten je onze veranderaanpak zien.

Foto: Albert Jan Hoeve

Tags: , ,

Community leden

onderwijscommunity leden

Registreer je als lid

Word gratis lid

Word lid

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

In de spotlight

Vacature

Boek

Opleiding

App

Meer events

Menu