Zomercursus orde houden

Begin: 18 augustus 2021 09:00:00
Eind: 19 augustus 2021 16:30:00
Organisator: onderwijskennis/phronese
Locatie: regio Utrecht/ovb online
Prijs: € 525,- ,-
Spreker(s): René Kneijber
orde houden zomercursus

Twee jongens stoeien met elkaar

In het boek Orde houden toont René Kneyber, die zestien jaar lesgaf in het vmbo en daarbuiten, aan de hand van onderzoek, praktische voorbeelden en vele eyeopeners hoe iedereen kan leren om orde te houden, in het voortgezet onderwijs, het speciaal onderwijs en de bovenbouw van het basisonderwijs. De bijbehorende cursus wisselt theorie en praktijk af. Hierdoor ontwikkelen de deelnemers een brede basis aan vaardigheden en kennis die ze meteen vanaf het schooljaar kunnen inzetten.

De cursus kent een unieke opbouw, waarbij theorie en praktijk afgewisseld worden. Hierdoor ontwikkelen de deelnemers een brede basis aan vaardigheden en kennis die ze meteen vanaf het schooljaar kunnen inzetten.

Meer overwicht, betere grip op lastig gedrag en gemotiveerdere leerlingen

In de evaluatie van de vorige edities blijkt dat cursisten een half jaar na het volgen van de cursus over de hele linie vooruitgang rapporteren. Met name ervaren ze meer grip te hebben op onrust in de klas, dat leerlingen taakgerichter en gemotiveerder zijn, en dat het ook nog eens elke dag beter gaat!

Programma

De cursus is verdeeld in twee dagen die duren van 09:00 tot 16:30 uur. Op dag 1 staan we stil bij het voorkomen van problemen en op dag 2 gaan we in op het reageren op problemen. 

Je krijgt bij deze cursus de boeken orde houden: vernieuwde editie en een werkboek.

Praktische informatie

Datum en tijd: 18 & 19 augustus 2021, 09:30-16:30 uur

Locatie: Regio Utrecht

Kosten: de kosten voor de twee dagen inclusief lunch, drankjes, en BTW zijn € 525,- p.p. Als de cursus onverhoopt online gegeven moet worden, vallen de kosten lager uit.

Voor: po en vo

Alles wat u moet weten

Mocht u verdere informatie willen dan kunt u ons mailen via (r.kneyber@phronese.com) of u kunt ons bellen.

We gaan er van uit dat er in augustus nog corona-maatregelen van kracht zijn. We kunnen met in acht neming van normale maatregelen een groep van maximaal 30 deelnemers kwijt (zo hebben we het ook in 2020 georganiseerd).

Mocht dit niet kunnen of lukken dan organiseren we de tweedaagse online. De kosten vallen dan lager uit vanwege het wegvallen van de locatiehuur.  De maximale groepsgrootte vervalt dan ook. Onze voorkeur gaat uiteraard uit naar een fysieke bijeenkomst.

Tags: ,

Community leden

onderwijscommunity leden

Registreer je als lid

Word gratis lid

Word lid

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

In de spotlight

Vacature

Boek

Opleiding

App

Meer events

Menu