Het onderwijs innovatie Festival

Dinsdag 24 mei 2022 vindt het Onderwijs Innovatie Festival plaats. Deze dag, voor en door het onderwijs, vol workshops en inspiratietalks sluiten we af met de uitreiking van de Innovatie Awards.

Nomineren!

Jij kunt hiervoor een onderwijsinstelling nomineren. Werk jij op – of ken jij – een school die het afgelopen jaar een interessante innovatie heeft uitgevoerd, met opvallende resultaten? Hebben jullie een bijzondere procesverbetering doorgevoerd? Of misschien een nieuwe methode of werkwijze ingevoerd, in of buiten het klaslokaal? Het kan een grote, maar ook een kleine interventie zijn, als de opbrengsten maar opvallend zijn.

Hoe werkt het?

Via onderstaand formulier geef je jouw nominatie aan ons door. De organisatie selecteert de instellingen die tijdens het festival podium krijgen om hun verbetering te delen met de deelnemers en bezoekers. Een deskundige vakjury bepaalt uiteindelijk wie de felbegeerde awards wint.

Uiteraard kan jij ook zelf bij het festival aanwezig zijn. Aanmelden doe je via het inschrijfformulier op de evenementenpagina.

Nomineren kan tot en met 14 maart.

Award

Nominatieformulier

Jouw naam(Vereist)

Ik nomineer:

Naam(Vereist)
Toestemming(Vereist)
Menu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.