Blended learning – combineer het beste van online en offline!

Begin: 27 mei 2021 15:30:00
Eind: 27 mei 2021 16:30:00
Organisator: Pluvo
Prijs: € gratis ,-
Spreker(s): Kimberley van Tol, Henny Hoekstra

We switchen massaal van offline leren naar online leren. Meer dan ooit zijn we ons bewust van zowel de voor- en nadelen van leren op locatie en online leren. Blended learning combineert het beste van deze beide werelden!

In dit gratis webinar vertelt Kimberley van Tol, onderwijskundige, hoe organisaties de sterkste combinatie van ‘blended learning” kunnen bepalen en “the best of both worlds” in kunnen zetten om hun medewerkers zo effectief en efficiënt mogelijk op te leiden!

Kimberley is al 10 jaar onderwijskundige. Sinds zij in 2010 afstudeerde heeft zij al veel onderwijs ontwikkeld voor verschillende onderwijsinstellingen voor volwassenenonderwijs (NCOI, Pluvo) in zowel Nederland als Canada. Daarnaast werkt Kimberley dagelijks met studenten met beperkingen en weet zij dus precies waar de obstakels op de loer liggen bij het ontwikkelen van een online training.

Tags:

Community leden

onderwijscommunity leden

Word gratis lid

Apps & Tools


Apps & Tools >>>

Ook publiceren?

Neem dan contact op met onze redactie door het formulier rechts in te vullen.

Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Datum *
Fill out this field
Naam evenement
Fill out this field
Locatie
Fill out this field
Prijs
Fill out this field
Overige informatie
Fill out this field

Meer events

De inhoud van deze pagina is uitsluitend voor leden die zijn ingelogd. Je kunt hier inloggen om de inhoud van deze pagina te bekijken.

Word lid

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.
Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

In de spotlight

Menu

Welkom in onze nieuwe omgeving! 

We hebben het aanbod sterk uitgebreid met vacatures, opleidingen, boeken, events, apps en tools en bovenal!

De community omgeving waar je kan chatten, linken en kennis kunt delen.

Wij moedigen bijdragen uit de community aan. Heb je onderzoeksresultaten, een essay of boekrecensie, of zomaar een blog? Deel jouw ervaring met de community.