Onderwijs Pitch Arena

Begin: 6 oktober 2021 15:00:00
Eind: 6 oktober 2021 17:30:00
Organisator: Onderwijscommunity
Prijs: € - ,-
Spreker(s): Volgt nog

Innovaties in het onderwijs

Binnenkort is het tijd voor de Onderwijs Pitch Arena. Deze Pitch Arena staat helemaal in het teken van startups die vernieuwende en bewezen interventies of leermiddelen voor het onderwijs hebben ontwikkeld.

Afgelopen schooljaar werd – noodgedwongen – steeds duidelijker dat het onderwijs aan het veranderen is: Zowel in manier van lesgeven en leren als in de manier van samenwerken en organiseren. Dit vraagt om een verandering van competenties van docenten en andere medewerkers, maar ook om nieuwe ondersteunende middelen en oplossingen. En dezen schieten als paddenstoelen uit de grond.

De ontwikkelingen gaan zo snel, dat samen optrekken en leren van elkaar nog meer noodzaak zijn geworden. Wij ondersteunen hier graag bij. In januari geven wij instellingen gelegenheid en podium hun ervaringen en projecten te delen. Maar 6 oktober zijn eerst de startups aan de beurt! 

WAT IS DE PITCH ARENA

De Pitch Arena is een voedingsbodem voor nieuwe ideeën, producten en samenwerkingen tussen startups en onderwijsinstellingen. Tijdens deze Pitch Arena geven wij deze startups een podium aan hun doelgroep: De professional in het onderwijs, jij dus. Het doel hiervan is om vraag en aanbod bij elkaar te brengen zodat beide partijen het beste uit een toekomstige samenwerking kunnen halen. 

Naast dat dit natuurlijk een prachtige kans is om nieuwe ideeën op te doen, kun je kritische vragen stellen en wellicht zit er wel die ene handige app of tool bij waar jij naar op zoekt bent binnen je organisatie

Innovatie

WINNAARS

In aanloop naar de Pitch Arena stellen wij de startups aan jullie voor via onze website, nieuwsbrief en socialmediakanalen. 

Deze startups nemen het tijdens de Onderwijs Pitch Arena tegen elkaar op middels een onderscheidende pitch. Na afloop van deze ‘battle’ worden aan de hand van een stemronde de winnaars gekozen. De winnaars zullen vervolgens mee gaan naar de grote finale in januari, waar zij tijdens het Innovatie Festival strijden voor de Innovatie Awards. 

VOOR WIE

Deze Pitch Arena is voor de koplopers in het onderwijs. Wil jij weten wat de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in onderwijsland zijn? Zorg dan dat je er 6 oktober bij bent!  

INSCHRIJVEN

Let op: Voor dit unieke event zijn maar 60 plekken beschikbaar. Op basis van inschrijving wordt een evenwichtige selectie van deelnemers gemaakt. Inschrijven is gratis en kan uitsluitend tot 8 september. 

Uitnodigingen voor de Pitch Arena worden 15 september verstuurd.  

Meer informatie en programma volgt nog.

Onderwijs Startup Pitch Arena

Interessepeiling. Graag word ik op de hoogte gehouden over dit event.
Naam(Vereist)
welke en waarom?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Tags: , , , ,

Community leden

onderwijscommunity leden

Word gratis lid

Apps & Tools


Apps & Tools >>>

Ook publiceren?

Neem dan contact op met onze redactie door het formulier rechts in te vullen.

Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Datum *
Fill out this field
Naam evenement
Fill out this field
Locatie
Fill out this field
Prijs
Fill out this field
Overige informatie
Fill out this field

Meer events

De inhoud van deze pagina is uitsluitend voor leden die zijn ingelogd. Je kunt hier inloggen om de inhoud van deze pagina te bekijken.

Word lid

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.
Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

In de spotlight

Menu

Welkom in onze nieuwe omgeving! 

We hebben het aanbod sterk uitgebreid met vacatures, opleidingen, boeken, events, apps en tools en bovenal!

De community omgeving waar je kan chatten, linken en kennis kunt delen.

Wij moedigen bijdragen uit de community aan. Heb je onderzoeksresultaten, een essay of boekrecensie, of zomaar een blog? Deel jouw ervaring met de community.