Elke dag werk een stukje mooier maken. Dat is wat we nastreven sinds onze oprichting in 2012. En wij geloven dat mensen daarbij de ingang zijn. Tenslotte is bewezen dat nog steeds het grootste deel van innovatie sociale innovatie is. En de mensen in een organisatie bereik je het beste via de meest menselijke afdeling van elke organisatie, namelijk HR.

Door kennis en visies uit het werkveld Рmaar ook juist b̼iten het werkveld Рte delen met onze 100.000 leden gaan we over de grenzen van organisaties. En dat maakt ons de grootste community in het HR-werkveld. Het maakt ons ook uniek: alles draait om verbinding en kennisdeling. We zijn een echte community, waarbij we niet alleen zenden, maar juist ook graag ontvangen. Geven en nemen dus. Van elkaar kunnen we tenslotte leren, hoe kort of lang je ook al in HR werkzaam bent. Dat betekent dat we zo transparant mogelijk zijn en er vooral zijn om de verbinding te leggen tussen dienstverleners, professionals of zelfs onderling en in teams.

Maar hoe dóen jullie dat dan precies?

Die vraag krijgen we regelmatig. Want die visie van ons klinkt heerlijk idealistisch, maar wat betekent dat dan concreet?

Onder HRcommunity vallen verschillende labels. Met deze labels proberen we ons gedachtegoed dagelijks in te praktijk te brengen. Je kunt zoal bij ons terecht voor:

 • HR-vacatures
 • HR-evenementen
 • blogs & artikelen
 • whitepapers
 • interviews met HR-directeuren
 • award voor de beste HR-directeur van het jaar
 • award voor HR-talenten
 • summits
 • wekelijkse nieuwsbrieven
 • eigen HR-evenementen
 • een groot online netwerk

Brengen en halen

Iedereen die bij ons ‘iets’ toevoegt aan de community noemen wij een lid. Dat betekent dat je soms haalt, en soms brengt. Zo kun je bijvoorbeeld een waardevolle toevoeging leveren in een van onze Linkedin-groepen bij een bepaalde discussie. Of je leest gewoon graag de blogs die wij plaatsen. Wil je liever iets actiever zijn? Dan kan je naar een van onze evenementen komen. Met je team of alleen. Of misschien wil je juist graag je mening met een breder publiek delen – dan kan je een blog of artikel aanleveren die wij vervolgens plaatsen op ons kennisplatform.

Samen met onze community HR elke dag een stukje mooier maken? Voor HR-teams bieden wij een speciaal lidmaatschap waardoor jullie het beste uit onze community halen. Zo helpen we elkaar om ons werk van nog grotere waarde te laten zijn. Inspireer, leer en innoveer.

Ben je benieuwd naar wie er eigenlijk verantwoordelijk is om onze community up and running te houden? Of gewoon nieuwsgierig naar de mensen zelf? Op deze pagina maak je kennis met ons.

Heb je nog steeds vragen of wil je eens kennis met ons maken? Neem dan vooral contact met ons op. Of laat van je horen op een van onze vele kanalen. Vinden we leuk.