Onze community schrijft, deelt en leest graag kennis. Wij hebben dan ook een trouw lezerspubliek opgebouwd en een aantal mooie auteurs die regelmatig voor ons schrijven verzameld.

Wil jij ook graag je content bij ons onder de aandacht brengen? Dat kan! Zet jouw content, evenement of vacature bij ons in de spotlight, en bereik 100.000 HR-professionals.

Meer mooie cijfers zien?

Die geven we je maar al te graag terug. Want ons kennisplatform HRcommunity alleen al is goed voor zo’n 95.000 pageviews per jaar, en 67.000 unieke bezoekers. En daar zijn we best trots op. HRcommunity is namelijk bij uitstek de plek voor HR-professionals om kwalitatieve content te lezen. We zijn wel wat streng: de content moet inhoudelijk sterk zijn, voor we over willen gaan tot plaatsing. Geen commerciële praatjes dus, maar échte inhoud waar de professional iets mee kan. Benieuwd naar ons redactiestatuut? Die vind je hier.

Waarom?

We geloven dat inhoud van belang is. Een goed verhaal boeit en prikkelt. En dat zorgt ervoor dat jouw bedrijf als expert wordt neergezet. Dat werkt stukken beter dan het zoveelste PR-praatje. We creëren dus binnen onze community van HR-professionals brand awareness voor jouw organisatie. Kom je er zelf niet helemaal uit met het schrijven van artikelen? Dan helpen wij je graag met het creëren van inhoudelijke content.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Hieronder vind je alle prijzen, of neem meteen contact op met onze redactie: [email protected]

Socialmediapakketten

Ook op social media hebben we een groot bereik. Op LinkedIn hebben we verschillende groepen, waar gezamenlijk 87.000 HR-professionals in zitten. Op Twitter hebben wij verspreid over zo’n twintig accounts 109.000 volgers. En de wekelijkse nieuwsbrief wordt verstuurd naar maar liefst 12.000+ abonnees.

Pakket 1: Gold pakket – featured article op HRcommunity.nl, vermelding in de nieuwsbrief, socialmedia-ondersteuning, extra featured op LinkedIn en een banner op de website voor 2 weken € 899
Pakket 2: Silver pakket – featured article op HRcommunity.nl, vermelding in de nieuwsbrief, socialmedia-ondersteuning en extra featured op LinkedIn € 599
Pakket 3: Brons pakket – featured article op HRcommunity.nl, vermelding in de nieuwsbrief en socialmedia-ondersteuning € 399

*In alle pakketten zit standaard redactie inbegrepen.

Whitepapers

Pakket 1: plaats de whitepaper gratis in de database van HRzone. Deze whitepaper wordt niet actief gepromoot binnen de community.
€0,-
Pakket 2: de whitepaper krijgt een maand lang socialmedia-ondersteuning t.w.v. €250,-. De whitepaper wordt verspreid via onze Twitter-kanalen.
€149,- (bedrag is ex. BTW en per whitepaper)
Pakket 3: de whitepaper krijgt een maand lang socialmedia-ondersteuning t.w.v. €250,-. en wordt verspreid via onze Twitter-kanalen. Daarnaast wordt het eenmalig opgenomen in de nieuwsbrief.
€299,- (bedrag is ex. BTW en per whitepaper)
Pakket 4: de whitepaper krijgt een maand lang socialmedia-ondersteuning t.w.v. €250,-. en wordt verspreid via onze Twitter-kanalen. Daarnaast wordt het eenmalig opgenomen in de nieuwsbrief. Tot slot wordt er gedurende 2 weken een banner geplaatst op de homepage van HRzone, welke rouleert met maximaal twee andere uitingen.
€495,- (bedrag is ex. BTW en per whitepaper)

Contentcreatie

Heb je geen tijd of beschik je simpelweg niet over een vlotte pen? Ons redactieteam staat graag voor je klaar om je te helpen mooie content voor je doelgroep te creëren. Deze plaatsen we op HRcommunity.nl, en kun je vervolgens delen op je eigen kanalen.
Contentcreatie – blog of artikel €599 (exclusief promotie)
Maatwerkcreatie van een whitepaper €3800 (richtprijs, exclusief promotie)

Banners

Het is je misschien al opgevallen, maar we plaatsen ook banners. Afhankelijk van de duur van de banner (begint bij 2 weken), bepalen we de prijs. Je betaalt niet per klik, maar per 2 weken. De prijzen beginnen bij €199.

Summits

Heb je behoefte aan zwaardere content en wil je graag prominente wetenschappers en HR-directeuren bij elkaar brengen over één specifiek onderwerp? Ook dat doen wij graag. Met ons uitgebreide netwerk en diepgaande kennis over HR, verzorgen we een summit en de daaruit voortvloeiende artikelen en een whitepaper. Deze komen te staan op HRcommunity.nl.

Ronde tafel met vier tot zes HR-directeuren, en een wetenschapper. Whitepaper over het onderwerp, drie artikelen, video-interview en sfeerverslag: € 5999 (pakketprijs)

Partnerships

Wil je een langdurige samenwerking met ons aangaan? Geïnteresseerd in aanwezig zijn bij onze events als partner of sponsor, naar hartenlust vacatures plaatsen en je eigen evenementen onder de aandacht brengen? Wij denken graag met je mee om tot het gewenste partnership pakket te komen. Neem hiervoor contact met ons op.