Apps & Tools

Filters
Thema'sReset
Filters
Filters
Filters
Filters
Filters
Filters

Teacher Tapp: de dagelijkse vragenapp voor leraren

Via de app Teacher Tapp kan iedereen werkzaam in het primair, voortgezet, of middelbaar beroepsonderwijs dagelijks drie meerkeuzevragen beantwoorden die aansluiten bij de dagelijkse praktijk of de actualiteit. Momenteel is de groep actieve deelnemers nog te klein om representatieve uitspraken te kunnen doen, maar je kan wel de resultaten bekijken: Iedere dag resultaten in de app | Iedere week een blog met analyses | Iedere maand een overzicht met alle gestelde vragen

Educator, voortgang, leerlingvolgsysteem, studentenvolgensysteem

Educator: studievoortgang

Educator is een alle-in-één leerlingvolgsysteem voor het MBO, HBO en het particulier onderwijs. Met de tool kunnen studenten eenvoudig hun studievoortgang bekijken. Ze geven aan waar ze zijn, wat ze doen en waar ze naartoe willen. Zo weet zowel student als docent hoe de student er voor staat.

Luqo samen leren samen spelen

Luqo

Samen spelen en leren doe je met Luqo. Waarbij het bij veel educatieve apps vaak gaat om de individuele ontwikkeling van een kind, ligt dit bij Luqo anders. Met deze tool beantwoorden kinderen vragen met behulp van een tablet en fysieke drukknoppen. Samenwerken is hierbij de 'key to succes'.

Impact onderwijs, digitale feedback tool voor docenten, Impact! onderwijs

Impact! op onderwijs

De Impact! tool is een handige digitale feedback tool om inzicht te krijgen de kwaliteit van jouw lessen! Krijg aan het einde van de les direct feedback van je leerlingen. Aan de hand van een korte vragenlijst beoordelen leerlingen binnen enkele minuten de kwaliteit van de les. 

COVID 19 & ventilatie: ‘Schone lucht kinderopvang en school’ app

Onlangs is een app gelanceerd die kinderopvangorganisaties en scholen helpt de luchtkwaliteit in groepsruimtes, slaapruimtes en klaslokalen te verbeteren. De app 'schone lucht kinderopvang en school' bevat een stappenplan, oplossingen, informatie in begrijpelijke taal en meer. Zie ook Ventilatie en COVID19 document via Ruimte OK.

Brugklas App, ouder communicatiemiddel, nieuw schooljaar

De Brugklas App

Hoe bereid je nieuwe leerlingen voor op hun nieuwe school en het nieuwe schooljaar? Dit doe je met de Brugklas App. De app helpt nieuwe leerlingen en ouders om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op een nieuwe school en het nieuwe schooljaar. Een goed begin is het halve werk.

Ozobot, leren programmeren voor kinderen, educatieve robot

Ozobot: de educatieve robot

Zelf een robotje programmeren? Dat kan met Ozobot! Ozobot is een klein robotje dat kinderen zelf kunnen programmeren. Dit programmeren doen zij aan de hand van kleurcodes. Met de lichtsensoren aan de onderkant van de robot leest het robotje deze kleurcodes.

feedbacktool, onderwijs, revisely, hulp met nakijken

Revisely: eenvoudig beoordelen

Eenvoudig nakijken doe je met Revisely. Dit is een tool waarmee je het werk van je leerlingen en studenten gemakkelijk nakijkt en van feedback kan voorzien. Je zet opdrachten klaar, studenten maken deze op afstand en jij voorziet het gemaakte werk van feedback. Klinkt eenvoudig toch?

documenten, digitaliseren, onderwijstool

OER Write

OER Write helpt bij het digitaliseren van documenten. De software helpt jouw betere documenten te maken in minder tijd. Dit kunnen verschillende documenten zijn zoals contracten, rapporten of oer documenten.

Filters
Filters
Filters
Filters
Filters
Filters
ThemaReset
Filters

Community Leden

Alle Leden >>>

Registreer je als lid

Nog geen lid? Registreer geheel vrijblijvend.

Al een account? Log hier in.

Artikelen & Blogs

Deel je blog!

Actief in de community

Menu