»

Partners

Partners

AFAS

AFAS

AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. We ontwikkelen innovatieve softwareproducten voor de zakelijke markt en nemen daarbij graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. AFAS maakt ERP-software. Dat klinkt niet heel sexy, maar is wel onmisbaar voor ieder bedrijf.

LinkedIn
Website

DIT IS WIJS

Dit is wijs

Ons team van ruim 1000 professionals zet zich elke dag in voor een positieve ontwikkeling van het onderwijs in Nederland. Van primair- tot speciaal onderwijs en voortgezet onderwijs tot de kinderopvang.

We denken mee in mogelijkheden om onze missie te realiseren: Samen zorgen we ervoor dat er geen klas meer naar huis wordt gestuurd. Met oog en aandacht voor onze onderwijskrachten én voor de scholen die met ons werken, gaan wij voor langdurige samenwerkingen en relaties.

LinkedIn
Website

HR2day

HR2day

HR2day is dé HR en salaris software voor werkgevers met 250+ werknemers, die te maken hebben met complexe processen en uitdagende HR vraagstukken.operationele en strategische HR-werkzaamheden vragen om toegewijde HR-software. HR2day biedt grote en middelgrote organisaties vernieuwende en complete HR-software met alle functionaliteiten om complexe HR-processen te automatiseren.

LinkedIn

Schooldakrevolutie

Schooldakrevolutie

De energietransitie is een grote verandering om ook in de toekomst de aarde leefbaar te houden. Onze basisschoolleerlingen en middelbare scholieren zijn die toekomst. Het is daarom niet meer dan logisch om op school te beginnen met die noodzakelijke verandering; we pakken door met de Schooldakrevolutie!

Schooldakrevolutie streeft naar een Nederland waarin alle kinderen leren op én over zonne-energie van eigen schooldak.

LinkedIn

Creativity Club

Creativity club

De Creativity Club is meester in het aanboren van creativiteit en innovatiekracht op de werkvloer. Onze programma’s helpen medewerkers hun creatief potentieel en oplossend vermogen te activeren en ontwikkelen. Daarnaast leren we organisaties deze waardevolle vaardigheden te faciliteren en cultiveren. Het resultaat? Een innovatieve, toekomstbestendige organisatie vol trotse medewerkers.

LinkedIn

OAZ

OAZ

OAZ is een kennisgedreven organisatie. Door te luisteren naar onze klanten, de markt en onze mensen, ontwikkelen wij producten en diensten en creëren
wij innovaties. Door te investeren in onze medewerkers en hen kansen te bieden op persoonlijke ontwikkeling en professionalisering kunnen wij onze kennis delen met onze klanten en de markt. OAZ geeft maatwerk advies over het verkrijgen van subsidies en het managen van financiële voordelen en risico’s die verbonden zijn aan het hebben van personeel. Door deze adviezen uit te voeren, ontzorgen wij onze klanten en realiseren wij een optimaal resultaat.

LinkedIn

The Learning Network

TLN

Ontzorgen van het onderwijs en een leven lang leren leuker en beter maken zitten diep in ons DNA. Ruim 80 jaar zijn wij de grootste educatieve dienstverlener in Nederland. Elk jaar leveren we meer dan 12 miljoen studieboeken, 4 miljoen digitale licenties en verschillende studiematerialen aan leerlingen en studenten van het vo, mbo, hbo, wo. Bij The Learning Network werken ruim 350 betrokken medewerkers verspreid over locaties in Kampen, Emmen, Amsterdam en België.

LinkedIn

Inzichtinorde

inzichtorde

Inzicht in orde is het bedrijf van Eva Rietbroek die ondernemers en medewerkers traint om slimmer met hun tijd, taken, klanten en processen om te gaan en zo snel en zonder stress hun doelen te bereiken.

In plaats van fysieke incompany timemanagement trainingen kan ook gekozen worden voor een online oplossing via bijvoorbeeld Teams of Zoom. Snel in te plannen en op maat gemaakt voor jouw bedrijf & medewerkers.

LinkedIn

Integron

Integron

Integron biedt onderzoek en inzicht en informeert en activeert jouw organisatie om het beste uit klant en medewerker te halen. Samen met jou bouwen we betekenisvolle en excellente organisaties waar klanten en medewerkers zich thuis voelen. Klanten zijn de belangrijkste energiebron voor medewerkers en richtinggevend voor de voortdurende ontwikkeling van uw organisatie. Neemt de waarde voor en de waardering van klanten toe, dan leidt dit ook tot een positievere werkbeleving. Het benutten van klant- en medewerkerpotentieel zorgt dat u het beste uit uw organisatie haalt.

LinkedIn
Prijs:

Word lid

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Advertentie

In de spotlight

Vacature

Boek

Kalender

App

Menu