Partners

Ondwerwijscommunity is heel blij met haar partners die de community voorzien van mooie content op de website, hun expertise ter beschikking stellen tijdens bijeenkomsten, webinars en podcasts.

Brainstud

Brainstud ontwerpt, ontwikkelt en implementeert blended leerroutes. Voor onderwijsinstellingen, opleiders en organisaties. Wij helpen onderwijsinstellingen om studenten optimaal voor te bereiden op de arbeidsmarkt. We zijn met name gespecialiseerd in het ontwikkelen van blended leeroplossingen voor het middelbaar beroepsonderwijs (mbo), publiek- private samenwerkingsverbanden (PPS’en) en universitaire MOOC’s.

Chimp Company

Chimp Company organiseert optimistische en doelgerichte samenwerking in teams en tussen teams. Ze leren teams zelf het initiatief van de verandering in handen te nemen. Met kleine stappen en bewust van elk succes.

InnerVoice

Een medewerkerscommunity is een online platform waarop medewerkers in gesprek gaan met een communitymanager en elkaar. Er is doorlopend interactie die het mogelijk maakt om thema's te verdiepen en samen op te lossen. Onze medewerkerscommunities zijn 'research based' en leveren dus altijd scherpe, relevante inzichten op.

Ditiswijs

Ons team van ruim 1000 professionals zet zich elke dag in voor een positieve ontwikkeling van het onderwijs in Nederland. Van primair- tot speciaal onderwijs en van voortgezet onderwijs tot aan de kinderopvang. We denken mee in mogelijkheden om onze missie te realiseren: Samen zorgen we ervoor dat er geen klas meer naar huis wordt gestuurd.

Fuzefield

FuzeField is een interactieve beweegvloer die educatie, bewegen en gamen combineert waardoor er een heel nieuwe dimensie van bewegend leren ontstaat. Onderzoek heeft aangetoond dat je leerstof beter onthoudt wanneer de linker- en rechterhersenhelft tegelijk ingezet worden. Daarom ontwikkelden we samen met bewegingsdeskundigen, leerkrachten en kinderen, een uniek platform waarin deze twee werelden samen komen.

Integron

Integron weet hoe belangrijk klanten en medewerkers voor jou zijn. Integron biedt onderzoek en inzicht en informeert en activeert jouw organisatie om het beste uit klant en medewerker te halen. Samen met jou bouwen ze betekenisvolle organisaties waar klanten en medewerkers zich thuis voelen.

AFAS Software

AFAS Software voor het onderwijs ondersteunt je in alle bedrijfsvoering processen. Zo worden verlofaanvragen direct geregistreerd in het systeem, is de loonjournaalpost direct verwerkt in de boekhouding, krijg je grip op je inkoopproces, hou je subsidies bij in de projectadministratie en competenties van docenten in het lerarenregister. Als het HR of bedrijfsvoering raakt, zit het er in. Alles om de onderwijsadministratie te versimpelen.

Cities of Learning

Cities of Learning is een territoriumgebaseerd webplatform waarmee steden en regio's unieke leertrajecten voor hun jongeren kunnen creëren met behulp van interactieve kaarten, online leerafspeellijsten en digitale Open Badges.

CodeQube

Ons doel is kinderen enthousiast maken voor programmeren. Wij nemen kinderen mee in de wereld van het programmeren van websites omdat de techniek de toekomst heeft. Waar anderen zich focussen op logica tijdens de programmeerlessen focust Code Qube zich op het daadwerkelijk schrijven van code en wordt er ingespeeld op de 21st century skills. De leerlingen gaan in plaats van digitaal fysiek aan de slag met de code.

AON

Aon is de toonaangevende adviseur op het gebied van risico-, pensioen- en gezondheidsoplossingen. Wij helpen onze klanten om hun doelen makkelijker te bereiken. Dit doen we door klanten verantwoord risico’s te laten nemen.

Alliantie voor Werkend Onderwijs

Inzicht, kwaliteit en toekomstperspectief voor het onderwijs dat onze kinderen verdienen. De Alliantie voor Werkend Onderwijs vindt dat goed onderwijs de drijvende kracht is achter de toekomst van onze kinderen en ons land. De Alliantie voor Werkend Onderwijs ontzorgt scholen volledig in de gehele keten van duurzame instroom, opleiden, professionaliseren en kwaliteitsverantwoording.

OAZ

OAZ is specialist op het gebied van subsidies, fiscale regelingen en kostenbesparingen in het HR-vakgebied: Opleidingssubsidies, Loonkostenvoordelen en Sociale Zekerheid. Met ruim 20 jaar kennis en ervaring zijn ze in staat om volledig te ontzorgen en het juiste advies te geven, zodat hun klanten kunnen blijven doen waar ze goed in zijn!