Tags: , ,

Piktochart

Piktochart is een gratis webbased app om infographic te maken. Aan de hand van bestaande thema's en sjablonen kun je heel eenvoudig de basis leggen voor jouw infographic, je hoeft dus geen grafisch ontwerper te zijn.

Piktochart

Piktochart is een gratis webbased app om infographics in te maken. Net als Easel-ly hoef je voor deze app geen grafisch ontwerper te zijn om een infographic te creëren. Aan de hand van bestaande thema’s en sjablonen kun je heel eenvoudig de basis leggen voor jouw infographic. 

Piktochart beschikt over tientallen mooie templates die eenvoudig aangepast kunnen worden. Hoewel deze tool zelf goed werkt, zijn er wel beperkingen aan de gratis versie. Zo kun je maximaal vijf visuals maken, beschikt het eindproduct over een watermerk en is de kwaliteit minder.

Mocht je een voorkeur hebben voor een account zonder deze beperkingen, dan kun je uiteraard altijd kiezen voor een premium account. De kosten hiervoor zijn $24,17 per maand, wat neerkomt op ongeveer €20 euro per maand.

Werk jij al met deze tool? Laat de community weten hoe jij deze tool ervaart.

Tags: , ,

Ook interessant

Community leden

Leden onderwijscommunity

Onze social kanalen

LinkedIn

Word lid

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

In de spotlight

Vacature

Boek

Opleiding

App

Menu