Trello is een gratis online samenwerkings- en planningstool. Deze app brengt orde en structuur aan jouw taken en projecten. Trello sorteert al jouw taken overzichtelijk met de hulp van kaarten en lijsten. De ideale planningstool.
Trello
Oplossing: Software/ICT
Focus Klant: Docenten
Doelsector: PO, VO, MBO, HBO
Talen: Nederlands, Engels

Trello

Trello is een gratis online samenwerkings- en planningstool. Deze app is ontzettend populair onder projectmanagers. De app brengt orde en structuur aan jouw taken en projecten. Binnen organisaties die veel in teams werken is dit de meest geliefde app als het gaat om samenwerken. Trello is eenvoudig en simpel in gebruik.

Trello sorteert al jouw taken overzichtelijk met de hulp van kaarten en lijsten. Hierdoor zie je in een oogopslag welke taken er nog openstaan en voor wanneer deze gepland zijn. Net als Miro vervangt Trello het ouderwetse post-its plakken op een prikbord. 

Trello is de tool voor samenwerken in teams, waarbij je met je sectie of met klasgenoten overzichtelijk samen kan werken aan projecten en opdrachten. Aan alle taken van een project worden kaarten verbonden, welke vervolgens kunnen worden toebedeeld aan specifieke teamleden. Zo heb je gelijk inzicht in de nog te volbrengen taken en kun je zien door wie deze worden uitgevoerd. Tevens kun je een deadline stellen per taak. 

Verder kun je met Trello heel gemakkelijk een checklist aanmaken per taak of kaart. Zo kun je per taak zien wat er nog moet gebeuren om deze taak te volbrengen. Kaarten en checklist zijn daarnaast ook eenvoudig mee te nemen naar nieuwe projecten.  

Wil jij ook overzicht in je taken of meer structuur in je organisatie? Trello is gratis en eenvoudig te gebruiken via de website of via de appstore.

Tags: , , ,

Ook Interessante Apps & Tools

Ozobot – de educatieve robot

Gerelateerd:Terugblik Onderwijs Pitch Arena Woensdagmiddag 6 oktober was het zover, de allereerste Onderwijs Pitch Arena. Acht unieke bedrijven presenteerden hun innovatie voor het onderwijs.…Bewegend leren met de educatieve spellen van…
Zelf een robotje programmeren? Dat kan met Ozobot! Ozobot is een klein robotje dat kinderen zelf kunnen programmeren. Dit programmeren doen zij aan de hand van kleurcodes. Met de lichtsensoren aan de onderkant van de robot leest het robotje deze kleurcodes.
Lees verder

!

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper arbeidsmarkt

Whitepaper onderwijs arbeidsmarkt

Whitepaper digitale toepassing didactiek

didactiek download

Whitepaper Werkstress de baas

HR download onderwijs

Whitepaper Hybride leeromgeving

Leeromgeving download

Whitepaper maatschappij

Maatschappij onderwijs download

Whitepaper onderwijsontwikkeling

onderwijsontwikkeling download

Whitepaper effectief afstandsonderwijs

Onderwijs organiseren download

Whitepaper professionalisering

onderwijs professionalisering download

ICT-gebruik in het onderwijs

Onderwijs Technologie download

Registreer je als lid

Nog geen lid? Registreer geheel vrijblijvend.

Al een account? Log hier in.

Onderwijs Innovatie Festival 2023

Onderwijs Innovatie Festival 2023

Extra bevoegdheid behalen?

Bevoegdheid onderwijscommunity

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

🙁

WORD LID

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE

In de spotlight

Vacature

Laterna Magica gebouw
Laterna-Magica-logo

Leraar basisonderwijs | IKC Laterna Magica Amsterdam

Boek

Burgerschap is zorgen voor jezelf, zorgen voor elkaar en voor de aarde waar we op wonen.

DOEboek Burgerschap: 100 acties om de wereld mooier te maken

Kalender

Onderwijs Innovatie

Onderwijs Innovatie Festival 2023

App

Picoo stimuleert actief samen spelen onder kinderen met de eerste interactieve spelcomputer voor buiten. Zonder scherm! Zo combineert Piccoo het avontuurlijke van buitenspelen met het interactieve van gamen. Eindeloos speelplezier dus! 
gamification onderwijs

Picoo – gameconsole voor buitenspelen