Tags: , , ,

Trello

Trello is een gratis online samenwerkings- en planningstool. Deze app brengt orde en structuur aan jouw taken en projecten. Trello sorteert al jouw taken overzichtelijk met de hulp van kaarten en lijsten.

Trello

Trello is een gratis online samenwerkings- en planningstool. Deze app is ontzettend populair onder projectmanagers. De app brengt orde en structuur aan jouw taken en projecten. Binnen organisaties die veel in teams werken is dit de meest geliefde app als het gaat om samenwerken. Trello is eenvoudig en simpel in gebruik.

Trello sorteert al jouw taken overzichtelijk met de hulp van kaarten en lijsten. Hierdoor zie je in een oogopslag welke taken er nog openstaan en voor wanneer deze gepland zijn. Net als Miro vervangt Trello het ouderwetse post-its plakken op een prikbord. 

Trello is de tool voor samenwerken in teams, waarbij je met je sectie of met klasgenoten overzichtelijk samen kan werken aan projecten en opdrachten. Aan alle taken van een project worden kaarten verbonden, welke vervolgens kunnen worden toebedeeld aan specifieke teamleden. Zo heb je gelijk inzicht in de nog te volbrengen taken en kun je zien door wie deze worden uitgevoerd. Tevens kun je een deadline stellen per taak. 

Verder kun je met Trello heel gemakkelijk een checklist aanmaken per taak of kaart. Zo kun je per taak zien wat er nog moet gebeuren om deze taak te volbrengen. Kaarten en checklist zijn daarnaast ook eenvoudig mee te nemen naar nieuwe projecten.  

Wil jij ook overzicht in je taken of meer structuur in je organisatie? Trello is gratis en eenvoudig te gebruiken via de website of via de appstore.

Tags: , , ,

Ook interessant

Community leden

Leden onderwijscommunity

Onze social kanalen

LinkedIn

Word lid

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

In de spotlight

Vacature

Boek

Opleiding

App

Menu