Tags: beleving, interview, visie

Het Grote Onderwijs Interview

Wij zijn benieuwd naar jouw visie, jouw mening en naar hoe jij werken in het onderwijs beleeft. Fijn dat je meedoet met Het Grote Onderwijs Interview

Onderstaand zie je 10 vragen. Wij zouden het geweldig vinden als je er 6 tot 8 wilt beantwoorden, of zelfs alle 10. Heel graag met een korte bondige reactie van 1 á 2 alinea’s per vraag.

Na versturen neemt de redactie nog even contact met je op. Voor een eventuele toelichting en voor akkoord voor plaatsing op onze website.

Wij zouden het ook heel leuk vinden als jij het stokje wilt doorgeven aan iemand, die in het onderwijs werkzaam is. Wij nemen dan contact op met deze persoon, om te vragen of hij of zij ook wil deelnemen. Zo ontstaat er een gave serie, ongetwijfeld boordevol inzichten en inspiratie, waar anderen hun voordeel mee kunnen doen.

[wpforms id=”22294″]
Tags: beleving, interview, visie
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Ook Interessante Artikelen

Gaat de pabo op de schop?

De discussie over het mogelijk opdelen van de pabo roept bij veel mensen sterke gevoelens op. Het is niet zomaar een technische kwestie; het gaat echt om de toekomst van…
Lees verder

VSO – schreeuwend lerarentekort

PO-raad: Aantal scholen met lerarentekort neemt af. maar vacatures stijgt. Probleemscholen raken dus dieper in het slop. Hierdoor loopt de kansenongelijkheid in het onderwijs op.
Lees verder

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper arbeidsmarkt

Whitepaper onderwijs arbeidsmarkt

Whitepaper digitale toepassing didactiek

didactiek download

Whitepaper Werkstress de baas

HR download onderwijs

Whitepaper Hybride leeromgeving

Leeromgeving download

Whitepaper maatschappij

Maatschappij onderwijs download

Whitepaper onderwijsontwikkeling

onderwijsontwikkeling download

Whitepaper effectief afstandsonderwijs

Onderwijs organiseren download

Whitepaper professionalisering

onderwijs professionalisering download

ICT-gebruik in het onderwijs

Onderwijs Technologie download

Registreer je als lid

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

🙁

WORD LID

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.