Tags: , ,

BookWidgets

Met BookWidgets maak je toetsen en opdrachten voor leerlingen. De tool is simpel in het gebruik en kent uitgebreide functies. Zo kunnen opdrachten automatisch nagekeken worden nadat de toets is ingevuld en verzonden. 

BookWidgets

Met BookWidgets maak je toetsen en opdrachten voor je leerlingen. De tool is simpel in het gebruik en kent uitgebreide functies. Zo kunnen opdrachten automatisch nagekeken worden nadat de toets is ingevuld en verzonden. 

In de klas of vanuit huis monitor je live de activiteit van je leerlingen terwijl ze aan BookWidgets-opdrachten werken. Je ontdekt meteen wie van je leerlingen hulp nodig heeft of welke leerlingen juist een extra uitdaging nodig hebben. Deze tool is daarnaast ook makkelijk te integreren met Google Classroom. 

Je kunt BookWidgets 30 dagen gratis proberen. Tevens krijg je voor de betaalde versie als docent nu tijdelijk een korting, waardoor een abonnement nu op €9,- per leraar per maand uitkomt in plaats van €35,-. Probeer het nu uit met jouw klas.

Tags: , ,

Ook interessant

Community leden

Leden onderwijscommunity

Onze social kanalen

LinkedIn

Word lid

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

In de spotlight

Vacature

Boek

Opleiding

App

Menu