Tags: , , , , , ,

Bordfolio

Bordfolio is een planning en portfolio app voor leerlingen uit het primair en het voortgezet onderwijs. Docenten kunnen foto's en video's uploaden in het online portfolio van de desbetreffende leerling. Tevens kan dit ook gelijk worden ingezet als ouder communicatiemiddel.

Bordfolio

Bordfolio is een planning en portfolio app voor leerlingen uit het primair en het voortgezet onderwijs. Met deze app kun je foto’s, video’s, PDF en Office bestanden verzamelen. Je kunt foto’s of video’s maken van de werkstukken van je leerlingen en deze vervolgens toevoegen aan het portfolio van de desbetreffende leerling. Ouders kunnen op deze manier de voortgang en de resultaten van hun kinderen eenvoudig inzien. Bordfolio dient dan ook gelijk als ouder communicatiemiddel. 

Verder kan de docent taken en materialen klaarzetten en kunnen leerling in deze app een eigen planning maken. 

Wil jij deze multifunctionele tool ook inzetten op jouw school? Bezoek dan de website.

Tags: , , , , , ,

Ook interessant

Community leden

Leden onderwijscommunity

Onze social kanalen

LinkedIn

Word lid

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

In de spotlight

Vacature

Boek

Opleiding

App

Menu