Tags: , , ,

Ans Delft

Ans is een tool om examens te digitaliseren. De tool maakt digitaal markeren en reflecteren van handgeschreven examens mogelijk. Hierdoor kun je als docent efficiënter het werk van studenten beoordelen.

Ans

Ans is een tool om examens te digitaliseren. De tool maakt digitaal markeren en reflecteren van handgeschreven examens mogelijk. Als docent heb je dus niet langer stapels met papieren op je bureau liggen, maar kun je door het geautomatiseerde systeem gemakkelijk en efficiënt het werk van studenten beoordelen. Doordat alles online staat is het mogelijk om het werk van je studenten overal na te kijken. 

De digitale tool van Ans werkt als volgt: studenten maken gewoon op papier hun examens. Vervolgens kun je met de applicatie van Ans deze examens digitaal maken door ze in te scannen. Multiple choice vragen worden automatisch nagekeken. Aan de hand van een nakijkmodel kunnen ook eenvoudig de overige vragen nagekeken worden. 

In Coronatijd blijkt Ans tevens een ideale tool voor examens op afstand. Studenten kunnen thuis hun examens maken en vervolgens een foto hiervan maken met de webcam, waarna het examen in één keer gedigitaliseerd is.  

Ans is uiterst geschikt voor technische opleidingen waarbij veel gewerkt wordt met formules en grafieken. 

Tags: , , ,

Ook interessant

Community leden

Leden onderwijscommunity

Onze social kanalen

LinkedIn

Word lid

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

In de spotlight

Vacature

Boek

Opleiding

App

Menu