Brainstud ontwerpt, ontwikkelt en implementeert blended leerroutes op maat voor onderwijsinstellingen, opleiders en organisaties. Brainstud is ook de ontwikkelaar van All You Can Learn: hét blended leerplatform voor het mbo.
Brainstud logo slider
Oplossing: Software/ICT
Focus Klant: Scholen
Doelsector: MBO
Omvang: Scale-up
Opgericht in: 2013
Herkomst: Nederland
Talen: Nederlands

Brainstud: All You Can Learn platform brengt al je onderwijsaanbod samen

Brainstud is een Nederlandse speler op de EdTech markt, en is gespecialiseerd in het maken van innovatieve blended leeroplossingen. Vanaf de introductie van het minorenonderwijs in 2016 binnen het mbo-onderwijs, stonden scholen voor een aantal lastige uitdagingen. Studenten hebben meer keuzevrijheid gekregen, maar hoe zet je de onderwijslogistiek, en de examinering goed neer? En hoe kunnen studenten tijd- en plaatsonafhankelijk onderwijs volgen?

All You Can Learn

Hiervoor heeft Brainstud All You Can Learn ontwikkeld: hét blended leerplatform voor het mbo. All You Can Learn bevat zowel leerprogramma’s, zoals keuzedelen en burgerschap, en gecertificeerde examens. Het uitgangspunt hierbij is altijd blended learning, oftewel de mix van online en offline leren.

Op het platform kunnen studenten zelfstandig elk online leerprogramma volgen, op hun eigen tempo. Studenten nemen de theorie door en werken aan praktische uitdagingen. Online vindt dus al de optimale voorbereiding op de praktijk plaats! Tegelijkertijd worden de studenten begeleid door een coach die de online voortgang monitort en bijstuurt indien nodig. Hierdoor ontstaat er tijd en ruimte om in de praktijk gepersonaliseerd onderwijs te bieden. Een coach kan zo tijdens offline contactmomenten aandacht besteden aan praktijkvaardigheden, een verdieping van de inhoud of ondersteuning bij moeilijke opdrachten.

Wil jij ook modern onderwijs aanbieden? Ga dan aan de slag met één van de leerprogramma’s op All You Can Learn, of neem contact op met Brainstud, om te zien wat ze voor jou kunnen betekenen!

Tags: afstandsonderwijs, blended learning, leeromgeving, platform

Ook Interessante Apps & Tools

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper arbeidsmarkt

Whitepaper onderwijs arbeidsmarkt

Whitepaper digitale toepassing didactiek

didactiek download

Whitepaper Werkstress de baas

HR download onderwijs

Whitepaper Hybride leeromgeving

Leeromgeving download

Whitepaper maatschappij

Maatschappij onderwijs download

Whitepaper onderwijsontwikkeling

onderwijsontwikkeling download

Whitepaper effectief afstandsonderwijs

Onderwijs organiseren download

Whitepaper professionalisering

onderwijs professionalisering download

ICT-gebruik in het onderwijs

Onderwijs Technologie download

Registreer je als lid

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

🙁

WORD LID

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.