Tags: ,

De Brugklas App

De Brugklas App is een app voor leerlingen en ouders in het voortgezet onderwijs. De app helpt nieuwe leerlingen en ouders om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op een nieuwe school en het nieuwe schooljaar.

De stap naar de middelbare is spannende tijd; zowel voor je nieuwe leerlingen als voor hun ouders. Een nieuwe school brengt natuurlijk een hoop nieuwe regels, docenten en verwachtingen met zich mee. Als school wil je dan ook zoveel mogelijk van deze onrust wegnemen en een band opbouwen met je nieuwe leerlingen en hun ouders. Dit bereik je met je eigen mobiele Brugklas App; een moderne manier om je nieuwe leerlingen goed voor te bereiden op hun nieuwe schooljaar.

De Brugklas App: bereid ouders en leerlingen voor op het nieuwe schooljaar

De Brugklas App is een app voor leerlingen en ouders in het vo. De app helpt nieuwe leerlingen en ouders om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op een nieuwe school en het nieuwe schooljaar. Met de app worden leerlingen en ouders op weg geholpen met de belangrijkste informatie. Zo kun je bijvoorbeeld als school laten zien welke boeken de leerlingen moeten hebben en welke andere randzaken zij voor het nieuwe schooljaar moeten regelen. Ook kun je alvast de plattegrond van de school delen met je nieuwe leerlingen.

Verder kunnen leerlingen met de app alvast kennismaken met hun nieuwe docenten en kunnen ouders tevens direct contact opnemen met de docenten van hun kinderen.

De app kun je geheel in de stijl van jouw school samenstellen en is daarnaast eenvoudig aan te passen. De apps is voor iedereen gratis te downloaden in de appstore. Als school dien je voor je eigen Brugklas App wel een licentie aan te schaffen.

Wil jij als school je leerlingen ook een warme en onbezorgde start van het nieuwe schooljaar laten ervaringen? Dan heb je met de Brugklas App een geschikte tool voor handen. Bezoek de website en bekijk de mogelijkheden.

Tags: ,

Ook interessant

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper arbeidsmarkt

Whitepaper onderwijs arbeidsmarkt

Whitepaper didactiek

didactiek download

Whitepaper HR

HR download onderwijs

Whitepaper leeromgeving

Leeromgeving download

Whitepaper maatschappij

Maatschappij onderwijs download

Whitepaper onderwijsontwikkeling

onderwijsontwikkeling download

Whitepaper organiseren

Onderwijs organiseren download

Whitepaper professionalisering

onderwijs professionalisering download

Whitepaper technologie

Onderwijs Technologie download

Ledenonderzoek

Registreer je als lid

Word gratis lid

Word lid

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Advertentie

In de spotlight

Vacature

Boek

Opleiding

App

Menu