Hoe bereid je nieuwe leerlingen voor op hun nieuwe school en het nieuwe schooljaar? Dit doe je met de Brugklas App. De app helpt nieuwe leerlingen en ouders om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op een nieuwe school en het nieuwe schooljaar. Een goed begin is het halve werk.
Brugklasapp
Oplossing: Software/ICT
Focus Klant: Scholen
Doelsector: VO
Talen: Nederlands

Hoe bereid je nieuwe leerlingen voor op hun nieuwe school en het nieuwe schooljaar? Met de Brugklas App weet iedere leerling en ouder wat zij kunnen verwachten. De app helpt nieuwe leerlingen en ouders om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op een nieuwe school en het nieuwe schooljaar.

De Brugklas App: bereid ouders en leerlingen voor op het nieuwe schooljaar

De stap naar de middelbare is een spannende tijd; zowel voor je nieuwe leerlingen als voor hun ouders. Een nieuwe school brengt natuurlijk een hoop nieuwe regels, docenten en verwachtingen met zich mee. Als school wil je dan ook zoveel mogelijk van deze onrust wegnemen en een band opbouwen met je nieuwe leerlingen en hun ouders. Dit bereik je met je eigen mobiele Brugklas App; een moderne manier om je nieuwe leerlingen goed voor te bereiden op hun nieuwe schooljaar.

De Brugklas App is een app voor leerlingen en ouders in het vo. De app helpt nieuwe leerlingen en ouders om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op een nieuwe school en het nieuwe schooljaar. Met de app worden leerlingen en ouders op weg geholpen met de belangrijkste informatie. Zo kun je bijvoorbeeld als school laten zien welke boeken de leerlingen moeten hebben en welke andere randzaken zij voor het nieuwe schooljaar moeten regelen. Ook kun je alvast de plattegrond van de school delen met je nieuwe leerlingen.

Verder kunnen leerlingen met de app alvast kennismaken met hun nieuwe docenten en kunnen ouders tevens direct contact opnemen met de docenten van hun kinderen.

De app kun je geheel in de stijl van jouw school samenstellen en is daarnaast eenvoudig aan te passen. De apps is voor iedereen gratis te downloaden in de appstore. Als school dien je voor je eigen Brugklas App wel een licentie aan te schaffen.

Wil jij als school je leerlingen ook een warme en onbezorgde start van het nieuwe schooljaar laten ervaringen? Dan heb je met de Brugklas App een geschikte tool voor handen. Bezoek de website en bekijk de mogelijkheden.

Meer handige apps en tools bekijk ze hier!

Tags: , ,

Ook Interessante Apps & Tools

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper arbeidsmarkt

Whitepaper onderwijs arbeidsmarkt

Whitepaper digitale toepassing didactiek

didactiek download

Whitepaper Werkstress de baas

HR download onderwijs

Whitepaper Hybride leeromgeving

Leeromgeving download

Whitepaper maatschappij

Maatschappij onderwijs download

Whitepaper onderwijsontwikkeling

onderwijsontwikkeling download

Whitepaper effectief afstandsonderwijs

Onderwijs organiseren download

Whitepaper professionalisering

onderwijs professionalisering download

ICT-gebruik in het onderwijs

Onderwijs Technologie download

Registreer je als lid

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

🙁

WORD LID

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE

In de spotlight

Vacature

Schooldirecteur | Margrietschool

Boek

Burgerschap is zorgen voor jezelf, zorgen voor elkaar en voor de aarde waar we op wonen.

DOEboek Burgerschap: 100 acties om de wereld mooier te maken

Kalender

Bouwen maar HJK banner Landelijk congres Jonge Kind-600x275a
landelijk congres bouwen maar banners-600x627a

Landelijk congres Jonge Kind 2024: Bouwen maar!

App

Picoo stimuleert actief samen spelen onder kinderen met de eerste interactieve spelcomputer voor buiten. Zonder scherm! Zo combineert Piccoo het avontuurlijke van buitenspelen met het interactieve van gamen. Eindeloos speelplezier dus! 
gamification onderwijs

Picoo – gameconsole voor buitenspelen