Edutijd levert interactieve producten en diensten voor het onderwijs. Door middel van interactieve spellen wordt bewegend leren gestimuleerd en worden kinderen uitgedaagd om samen te werken en om hun creativiteit in te zetten.
Edutijd, interactief, bewegend leren
Oplossing: Fysiek
Focus Klant: Scholen
Doelsector: PO
Omvang: Start-up
Opgericht in: 2021
Herkomst: Nederland

Edutijd

Edutijd levert interactieve producten en diensten voor kinderen tussen de 3 en 13 jaar. Deze producten stimuleren bewegend leren en samenwerken. Door middel van interactieve spellen worden kinderen uitgedaagd om op een actieve wijze opdrachten uit te voeren. Met Edutijd wordt de schermtijd van kinderen op een positieve en sociale manier ingezet.

Het is Edutijd

Dit betekend dat dit het moment is om actief te worden en om in beweging te komen. Middels uitdagende en educatieve spellen gaan kinderen aan de slag op hun eigen niveau en worden zij uitgedaagd om hierbij samen te werken met anderen, of om het juist tegen elkaar op te nemen.

Edutijd | LinkedIn

Foto: kinderen spelen met het Edubord.

De leermiddelen van Edutijd

Alle leermiddelen van Edutijd bevorderden bewegend en samenwerkend leren. Edutijd heeft hiervoor de volgende interactieve leermiddelen geselecteerd.

Weco Play

Met Weco Play hebben kinderen van 3 tot 13 jaar keuze uit wel 30 verschillende spellen. Deze spellen spelen de kinderen op een groot formaat touchscreen. Bij het spelen van deze spellen staan principes als samenwerken en actief leren centraal.

Lola Panda Pro

Lola Panda Pro is een lespakket dat bestaat uit 10 spellen voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Kinderen leren hierbij lezen, tellen en logisch nadenken. Tevens worden de vorderingen van de kinderen bijgehouden in het volgsysteem. Zo kun je eenvoudig en overzichtelijk de resultaten van ieder kind inzien.

Edutafel

De Edutafel is een tafel met een groot touchscreen. Op deze tafel kunnen kinderen diverse educatieve spellen samen spelen. De Edutafel is geschikt voor kinderopvang, voor- en naschoolse opvang, kleuters of in de kinderhoek van de meubelwinkel, ziekenhuis, restaurant en bouwmarkt.

Edubord

Het Edubord is net als de Edutafel een groot touchscreen waarop kinderen educatieve spellen kunnen spelen. Door het iets kleinere formaat dan de Edutafel is het Edubord gemakkelijker overal mee naar toe te brengen.

Wizefloor

WizeFloor is een interactieve spelvloer voor het onderwijs. WizeFloor stimuleert kinderen om samen te leren, te spelen en te bewegen. Dit ieder op het niveau wat bij hen past. Bewegend leren met opdrachten en spellen die je zelf kunt aanpassen. Zo kies je het thema dat aansluit bij het onderwerp van je les op je school.

Enthousiast geworden over Edutijd? Bezoek dan de website en bekijk wat Edutijd voor jullie school kan betekenen.

Tags: bewegend leren, interactief, samenwerken

Ook Interessante Apps & Tools

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper arbeidsmarkt

Whitepaper onderwijs arbeidsmarkt

Whitepaper digitale toepassing didactiek

didactiek download

Whitepaper Werkstress de baas

HR download onderwijs

Whitepaper Hybride leeromgeving

Leeromgeving download

Whitepaper maatschappij

Maatschappij onderwijs download

Whitepaper onderwijsontwikkeling

onderwijsontwikkeling download

Whitepaper effectief afstandsonderwijs

Onderwijs organiseren download

Whitepaper professionalisering

onderwijs professionalisering download

ICT-gebruik in het onderwijs

Onderwijs Technologie download

Registreer je als lid

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

🙁

WORD LID

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE