Hoy is een al omvattende oudercommunicatie app, waarmee scholen, docenten en ouders gemakkelijk met elkaar in contact blijven. De app haalt revelante gegevens op uit het LAS, waardoor er geen dubbele administratie ontstaat. Eenvoudig en snel!
Hoy infowijs
Oplossing: Software/ICT
Focus Klant: Scholen
Doelsector: VO
Herkomst: Nederland

Hoy – de nieuwe standaard voor VO schoolcommunicatie

Met Hoy krijgen middelbare scholen een eigen mobiele app, waarmee de school en docenten makkelijk contact houden met ouders en leerlingen. Met één klik een bericht of formulier sturen naar leerjaren, klassen of specifieke gebruikers.

Korte lijntjes met ouders en leerlingen

Neem afscheid van gefragmenteerde communicatie. Losse e-mails, Whatsappjes, brieven, formulieren, portalen, nieuwsbrieven. Vanaf nu is alles terug te vinden in Hoy.

Grip voor docenten

Overzichtelijk contact met ouders en leerlingen, terwijl werk en privé gewoon gescheiden blijft. Met Hoy bepaalt de docent hoe zij/hij wil communiceren.

Overzicht en snelheid voor de school

Via Hoy communiceert jullie school slim en snel, met ouders, leerlingen en docenten. Kies met één klik naar welke leerjaren, klassen of gebruikers je een bericht of formulier wil sturen.

Privacy

Privacy staat centraal in de ontwikkeling van Hoy. Daarom volgt Hoy alle richtlijnen van de AVG, maar zorgen ze er bijvoorbeeld ook voor dat gegevens als telefoonnummers niet meer per ongeluk worden gedeeld. Dit was één van de redenen dat Hoy de IPON Award 2022 voor “Organisatie van het leren” won.

Automatische koppelingen

De Hoy app haalt de relevante gegevens op uit jullie LAS, waardoor er geen dubbele administratie ontstaat. En omdat Hoy officieel partner van Somtoday en Magister is, is het ophalen van de gegevens een fluitje van een cent!

Vliegende start

Hoy krijgt complimenten over de manier waarop ze scholen begeleiden met het programma. Een persoonlijk aanspreekpunt, snelle support en extra workshops zorgen ervoor dat iedereen binnen jullie school Hoy kan gebruiken.

Bezoek de website en bekijk de mogelijkheden voor jouw school.

Tags: communicatie, IPON Award, ouder, ouder communicatiemiddel, VO

Ook Interessante Apps & Tools

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper arbeidsmarkt

Whitepaper onderwijs arbeidsmarkt

Whitepaper digitale toepassing didactiek

didactiek download

Whitepaper Werkstress de baas

HR download onderwijs

Whitepaper Hybride leeromgeving

Leeromgeving download

Whitepaper maatschappij

Maatschappij onderwijs download

Whitepaper onderwijsontwikkeling

onderwijsontwikkeling download

Whitepaper effectief afstandsonderwijs

Onderwijs organiseren download

Whitepaper professionalisering

onderwijs professionalisering download

ICT-gebruik in het onderwijs

Onderwijs Technologie download

Registreer je als lid

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

🙁

WORD LID

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE