IRIS Connect is een onderwijstool die speciaal ontworpen is om de onderwijsvaardigheden van docenten naar een hoger niveau te brengen. De tool helpt jou als docent inzichten te krijgen in je eigen handelen. 
Iris Connect, logo
Oplossing: Software/ICT
Doelsector: PO, VO, MBO, HBO

IRIS Connect

IRIS Connect is een onderwijstool die speciaal ontworpen is om de onderwijsvaardigheden van docenten naar een hoger niveau te brengen.

Deze tool helpt jou als docent inzichten te krijgen in je eigen handelen. Je kunt je eigen lessen opnemen en opslaan, om deze vervolgens zelf terug te kijken en te beoordelen. Tevens is het ook mogelijk om deze opnames via het platform van IRIS Connect te delen met je collega’s, zodat je ook hen om feedback kan vragen.

Door effectieve reflectie, coaching en samenwerking krijg jij als docent met deze tool meer regie over je eigen professionele ontwikkeling. Hierdoor breng jij jouw lessen naar een hoger niveau. Niet alleen jij maar ook de leerling plukt hier uiteindelijk de vruchten van. 

Ben jij er al klaar voor om jouw lessen naar een hoger niveau te brengen? Vraag dan via de website een gratis demo aan voor jou en je collega’s.

Tags: , , ,

Ook Interessante Apps & Tools

De Brugklas App

Gerelateerd:Terugblik Onderwijs Pitch Arena Woensdagmiddag 6 oktober was het zover, de allereerste Onderwijs Pitch Arena. Acht unieke bedrijven presenteerden hun innovatie voor het onderwijs.…Brede brugklas advies van Onderwijsraad verdient dialoog…
Hoe bereid je nieuwe leerlingen voor op hun nieuwe school en het nieuwe schooljaar? Dit doe je met de Brugklas App. De app helpt nieuwe leerlingen en ouders om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op een nieuwe school en het nieuwe schooljaar. Een goed begin is het halve werk.
Lees verder

!

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper arbeidsmarkt

Whitepaper onderwijs arbeidsmarkt

Whitepaper digitale toepassing didactiek

didactiek download

Whitepaper Werkstress de baas

HR download onderwijs

Whitepaper Hybride leeromgeving

Leeromgeving download

Whitepaper maatschappij

Maatschappij onderwijs download

Whitepaper onderwijsontwikkeling

onderwijsontwikkeling download

Whitepaper effectief afstandsonderwijs

Onderwijs organiseren download

Whitepaper professionalisering

onderwijs professionalisering download

ICT-gebruik in het onderwijs

Onderwijs Technologie download

Registreer je als lid

Nog geen lid? Registreer geheel vrijblijvend.

Al een account? Log hier in.

Onderwijs Innovatie Festival 2023

Onderwijs Innovatie Festival 2023

Extra bevoegdheid behalen?

Bevoegdheid onderwijscommunity

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

🙁

WORD LID

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE

In de spotlight

Vacature

Laterna Magica gebouw
Laterna-Magica-logo

Leraar basisonderwijs | IKC Laterna Magica Amsterdam

Boek

Burgerschap is zorgen voor jezelf, zorgen voor elkaar en voor de aarde waar we op wonen.

DOEboek Burgerschap: 100 acties om de wereld mooier te maken

Kalender

Onderwijs Innovatie

Onderwijs Innovatie Festival 2023

App

Picoo stimuleert actief samen spelen onder kinderen met de eerste interactieve spelcomputer voor buiten. Zonder scherm! Zo combineert Piccoo het avontuurlijke van buitenspelen met het interactieve van gamen. Eindeloos speelplezier dus! 
gamification onderwijs

Picoo – gameconsole voor buitenspelen