IRIS Connect is een onderwijstool die speciaal ontworpen is om de onderwijsvaardigheden van docenten naar een hoger niveau te brengen. De tool helpt jou als docent inzichten te krijgen in je eigen handelen. 
Iris Connect, logo
Oplossing: Software/ICT
Doelsector: PO, VO, MBO, HBO

IRIS Connect

IRIS Connect is een onderwijstool die speciaal ontworpen is om de onderwijsvaardigheden van docenten naar een hoger niveau te brengen.

Deze tool helpt jou als docent inzichten te krijgen in je eigen handelen. Je kunt je eigen lessen opnemen en opslaan, om deze vervolgens zelf terug te kijken en te beoordelen. Tevens is het ook mogelijk om deze opnames via het platform van IRIS Connect te delen met je collega’s, zodat je ook hen om feedback kan vragen.

Door effectieve reflectie, coaching en samenwerking krijg jij als docent met deze tool meer regie over je eigen professionele ontwikkeling. Hierdoor breng jij jouw lessen naar een hoger niveau. Niet alleen jij maar ook de leerling plukt hier uiteindelijk de vruchten van. 

Ben jij er al klaar voor om jouw lessen naar een hoger niveau te brengen? Vraag dan via de website een gratis demo aan voor jou en je collega’s.

Tags: app, leraren, professionalisering, tool

Ook Interessante Apps & Tools

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper arbeidsmarkt

Whitepaper onderwijs arbeidsmarkt

Whitepaper digitale toepassing didactiek

didactiek download

Whitepaper Werkstress de baas

HR download onderwijs

Whitepaper Hybride leeromgeving

Leeromgeving download

Whitepaper maatschappij

Maatschappij onderwijs download

Whitepaper onderwijsontwikkeling

onderwijsontwikkeling download

Whitepaper effectief afstandsonderwijs

Onderwijs organiseren download

Whitepaper professionalisering

onderwijs professionalisering download

ICT-gebruik in het onderwijs

Onderwijs Technologie download

Registreer je als lid

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

🙁

WORD LID

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.