Klik helpt scholen om hun onderwijs te digitaliseren en kijkt hierbij verder dan alleen de administratieve processen die op een school spelen.
Klik Onderwijs
Oplossing: Software/ICT
Focus Klant: Scholen
Doelsector: PO, VO
Omvang: Start-up
Opgericht in: 2021

Klik – leerdoelgerichte software

Klik Onderwijs helpt scholen met het digitaliseren van hun onderwijs en kijkt hierbij verder dan alleen de processen van onderwijs administratie. Het algehele onderwijsproces vormt daarbij het kloppende hart van het software platform.

De verschillende modules voor ELO, LAS en de tool voor real-time monitoren sluiten naadloos aan op ieder onderwijsconcept. Tevens zijn de modules van Klik los te gebruiken en zijn ze compatibel met andere systemen.

Klik ELO

Klik ELO stelt het onderwijsproces van plannen, leren en volgen centraal. De module bevat een leerdoelenstructuur die SLO als basis heeft en aansluit op de wettelijke kaders. Als docent volg je nauwlettend de voortgang van jouw leerlingen.

Standaard staan de jaarplanningen en leerpaden alvast voor je klaar. Deze zijn vervolgens naar eigen wens in te richten en aan te passen.

Klik LAS

Met Klik LAS heeft jouw school zelfbeschikking over data en keuzevrijheid.  Vrij van achterhaalde principes en overbodige functionaliteiten. Hierdoor heb je als school een veilig, solide en wendbaar systeem voor jouw processen en gegevens voorhanden.

Tags: digitaliseren

Ook Interessante Apps & Tools

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper arbeidsmarkt

Whitepaper onderwijs arbeidsmarkt

Whitepaper digitale toepassing didactiek

didactiek download

Whitepaper Werkstress de baas

HR download onderwijs

Whitepaper Hybride leeromgeving

Leeromgeving download

Whitepaper maatschappij

Maatschappij onderwijs download

Whitepaper onderwijsontwikkeling

onderwijsontwikkeling download

Whitepaper effectief afstandsonderwijs

Onderwijs organiseren download

Whitepaper professionalisering

onderwijs professionalisering download

ICT-gebruik in het onderwijs

Onderwijs Technologie download

Registreer je als lid

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

🙁

WORD LID

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.