Tags: , , ,

Knowmia

Knowmia is een tool om zelf videolessen mee te maken. Hierbij kun je video's importeren vanuit je bibliotheek of live opnemen met je webcam.  Knowmia is daarmee een ideale tool voor interactieve lessen.

Knowmia

Knowmia is een tool om zelf videolessen mee te maken. Hierbij kun je video’s importeren vanuit je bibliotheek of live opnemen met je webcam. 

Knowmia is uiterst geschikt voor het geven van interactieve lessen. Zo is het mogelijk om quizes en polls toe te voegen en kunnen leerlingen op basis van ‘timelinked comments’ vragen stellen op het moment dat zij iets niet snappen. 

Met Knowmia krijg jij als docent ook toegang tot bepaalde data, waardoor je de resultaten van je leerlingen in kan zien. Verder is het mogelijk om gebruik te maken van lessen van andere docenten en kun jij je eigen lessen delen. 

Nog niet bekend met Knowmia? Je kunt het nu eerst gratis 30 dagen proberen. Daarna vervolgens €19,55 per maand.

Tags: , , ,

Ook interessant

Community leden

Leden onderwijscommunity

Onze social kanalen

LinkedIn

Word lid

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

In de spotlight

Vacature

Boek

Opleiding

App

Menu