Tags: , , , ,

Popplet

Popplet is een webbased app om digitale mindmaps en presentaties te maken. Deze tool kun je individueel gebruiken of inzetten als middel om samen te werken. Maak bijvoorbeeld een brainstorm met je klas of maak een presentatie.

Popplet

Popplet is een webbased app om digitale mindmaps en presentaties in te maken. Deze tool kun je individueel gebruiken of inzetten als middel om samen te werken. Maak bijvoorbeeld een brainstorm met je klas of zet deze tool in als middel om op een innovatieve manier les te geven. 

Popplet werkt heel eenvoudig, zo maak je gratis een account aan via de website. Vervolgens maak je een nieuwe Popplet aan en kun je beginnen met creëren. Aan je Popplet kun je teksten, afbeeldingen en video’s toevoegen. Via de share knop kun je deze delen met anderen en kan het samenwerken beginnen. 

Hebben jouw leerlingen al kennis gemaakt met Popplet?

Tags: , , , ,

Ook interessant

Community leden

Leden onderwijscommunity

Onze social kanalen

LinkedIn

Word lid

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

In de spotlight

Vacature

Boek

Opleiding

App

Menu