Tags: , , , ,

Snappet

Snappet is een complete adaptieve lesmethode voor het primair onderwijs, waarmee leerlingen kunnen oefenen met negen verschillende vakken. Met deze lesmethode gaan leerlingen op hun eigen niveau en tempo te werk.

Snappet

Snappet is een complete adaptieve lesmethode voor het primair onderwijs en biedt ondersteuning voor negen verschillende vakken. Elke vak heeft hierbij verschillende leerdoelen. De leerdoelen van Snappet zijn adaptief toe te voegen op de huidige lesmethode of zijn volledige vervangbaar voor je huidige lesmethode.

Met Snappet kun je interactieve lessen geven en kunnen leerlingen formatief getoetst worden. Leerlingen maken hierbij hun opdrachten online in plaats van in hun werkboek. Snappet heeft oneindig veel opgaven per leerdoel. Het niveau van de leerling wordt per leerdoel bepaald. Op deze manier kan iedere leerling op zijn of haar eigen tempo werken aan de opdrachten. 

Leerlingen maken de opdrachten op hun tablet en zien daarbij gelijk welke opdrachten zij goed of fout hebben gedaan. Vervolgens krijgen zij gelijk de kans om foute opdrachten te verbeteren. De leerling hoeft hiervoor dus niet te wachten op feedback van de docent. Dit bevorderd niet alleen de snelheid, maar ook het leervermogen van de leerling. De voortgang van de leerlingen kan heel eenvoudig per leerdoel gevolgd worden door de docent. Via de app kan de docent de resultaten per leerling overzichtelijk inzien. 

Benieuwd wat de lesmethode van Snappet jouw school kan bieden? Vraag dan vrijblijvend een demo aan of bekijk deze blog. Snappet is al verkrijgbaar voor €60,- per leerling per jaar.

Tags: , , , ,

Ook interessant

Community leden

Leden onderwijscommunity

Onze social kanalen

LinkedIn

Word lid

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

In de spotlight

Vacature

Boek

Opleiding

App

Menu